Problem Z Dzwiekiem

Status
Zamknięty.

karolpsiok

New Member
witam podczas gry wszystkie dzwieki wydawane przez nature, potwory czy nawet podczas rozmowy, tna sie i sie powtarzaja zdarzylem sie przyzwyczaic, ale przez to trace troche radosci i przyjemnosci z gry, najbardziej odczuwalne jest to przy owieraniu zamkow gdzie trzeba poczekac, az dzwiek sie uspokoi i na nowo probowac
prosze o pomoc
jade na win98 512 ram 64kartagraf. 1ghz pozdro

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Masz zintegrowaną kartę muzyczną ??? JAKA /???

próbowałeś zmieniać próbkowanie ? w opcjach dzwięku

karolpsiok

New Member
CYTAT(yeed @ 16-09-2008, 18:14) index.php?act=findpost&pid=196570
Masz zintegrowaną kartę muzyczną ??? JAKA /???

próbowałeś zmieniać próbkowanie ? w opcjach dzwięku

z tym probkowaniem to probowalem i nic, a co do karty to nie wiem do konca, za dziwek odpowiada ac97audio dla SiS

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
teraz dopiero patrzę na config twojego kompa...przyczyna może być obciążenie proca i grafy...
tak duże, że pojawiają się zaciachy na audio

Everon_92

Member
Hmm.....możesz spróbować ściągnąć jakieś "inne" stery do karty muzycznej ale raczej wątpię żeby się udało,bo to "dosyć"stary sprzęt.W innych grach miałeś coś podobnego??

CYTAT
eraz dopiero patrzę na config twojego kompa...przyczyna może być obciążenie proca i grafy...
tak duże, że pojawiają się zaciachy na audio

Yeed ty na poważnie??Gothic 1 raczej grafą nie zachwyca i wymagań nie wiadomo jakich nie ma.Ja na konfiguracji GF2 MX,Athlon 1100mhz i 256-512 ramu grałem bez przycięcia w G1,G2 i G2NK czy takie gry jak CoD2,NFSU2,wprawdzie na Winie XP,ale jednak:(
Wina sprzętu to nie jest prędzej oprogramowania.Poszukaj sterów jak nie znajdziesz to spróbuj przeinstalować gierkę może to pomoże??Jeśli nie to pozostaje ci kupić nową kartę muzyczną.

karolpsiok

New Member
gralem na tym samym kompie i tm samym oprogramowaniu w gII i Nk i nie bylo zadnych problemow, wiec nie wiem dzieki za nakladke jak pomoze to super, jak nie to i tak jestem juz w III rozdziale zaraz przejde i bedzie git :D pozdro i dzieki za pomoc

wielkie dzieki nakladka pomogla pozdro :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom