Problem Z Copperem

Status
Zamknięty.

grell

New Member
Witam, mam taki problem, że gdzieś na początku gry pokonałem człowieka o imieniu Copper na arenie. Potem z tego co pamiętam on chciał mi towarzyszyć. Ja się zgodziłem na to i się gdzieś teleportowałem. Zapomniałem o tym Copperze i teraz (duużo później) gdy kogoś mam gdzieś zaprowadzić to mi wypisuje że już mam członka drużyny (Coppera) i nikt nie może ze mną iść. Ja za kimś tak ale oni za mną nie. Czy jest na to jakaś rada? Albo czy ktoś wie gdzie on może teraz być bo nigdzie go nie moge znaleźć?

switek17

Member
Poszukaj w jaskiniach Reddock, bo właśnie tam go spotkałeś. Jeśli to nic nie da, to wpisz w konsoli (kody!) KOD
goto Copper
i cię do niego teleportuje.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Mam lepszy sposób.
Idź do Silden, do jednego orka z areny (po uwczesnym pokonaniu go) i weź go do drużyny. Coppera automatycznie ci wywali.
To samo można zrobić z Gornem po odbiciu Gothy i taylerem po zdobyciu 75% w nemorze, Diegiem w Bradze itd.

grell

New Member
CYTAT(Jodełko @ 09-05-2008, 22:52) index.php?act=findpost&pid=181244
Mam lepszy sposób.
Idź do Silden, do jednego orka z areny (po uwczesnym pokonaniu go) i weź go do drużyny. Coppera automatycznie ci wywali.
To samo można zrobić z Gornem po odbiciu Gothy i taylerem po zdobyciu 75% w nemorze, Diegiem w Bradze itd.

Nie moge wziąć nikogo do drużyny bo pojawia się na czerwono napis że jum mam kogoś w drużynie. Spróbuje tym kodem.

Dobra, właśnie wypróbowałem ten kod i znalazłem go!! Stał sobie na jakiejś farmie a ja go się tyle naszukałem. Nareszcie sie od niego uwolniłem!! :D Wielkie dzieki switek17

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom