Problem W Zaginionej Świątyni

Status
Zamknięty.

dexter292

New Member
Mam problem gram w Arcanie i w pewnym momęcie gra sie wyłacza i wyskakuje błąd (program Arcania przestał działać) ;// A mianowicie po zabiciu trola przed zaginioną świątynią wchodze do środka dochodze do końca tunelu wchodze na schody i bam ;// błąd ;// za każdym razem w tym samym miejscu ;/ co zrobic? plis pomocy ;(

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Gra zassana z internetu jak mniemam?

dexter292

New Member
właśnie nie ;// od kumpla z orginałki ;) zainstalowalem normalnie tz na początku mialem problem z deszczem bo nic nie bylo widac jak padał ;// ale poradzilem sobie a teraz ten błąd ;//////

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Jaka wersja gry? I czy instalacja dobiegła końca? Mozliwe, że ci się tylko część gry zainstalowała. Lub po prostu masz załaczony trainer w tle.

dexter292

New Member
bodajze 1.0 instalacja dobiegla do konca lecz przy instalowaniu PhysX pokazalo sie testowanie i tak caly zcas to wziąlem anuluj i kontynuowalo instalacje do konca i normalnie gralem az do tego momentu ;// pytałem psora na sys.op. to powiedzial ze błąd pliku i możliwe że brakuje filmiku albo jakiegoś pliku i program nie moze znaleźć zbędnych składników i dlatego . ale skoro koledze dziala to brak filmiku odpada ;// czy to możliwe że to wina karty graficznej bo to juz kilka razy tak ni sie robilo w innych grach ;/ albo win ??? bo mam 7 32bit ?;//

hmmm... niewiem czy to coś wprowadzi ale często komputer sam mi sie resetowal wyskakiwalo niebieskie okno z napisami znikalo i komp sie resetował ;/ i tak często sie robiło i niewiem czy to możę źle win zainstalowany i jakieś błędy sys. powstają ?;// bo wcześniej jak miałem win. xp to nigdy nie miałem problemów ;// a teraz co druga gra to jakieś problemy ;(

JISAS! Nie dość że masa błędów to jest double post, ostatnie ostrzeżenie - szkeleton

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Chodzi ci o niebieskie okno śmierci?
To komp zasyfiony i format trzeba, inaczej sobie nie pograsz.

Masz jakiegoś antywirusa?

dexter292

New Member
sorka za błędy ale mam problemy z tym ;/ hmm komp nie jest zasyfiony bo miał formata hmm miesiąc temu i wszystko segreguje . hmmm tak dokładnie cos takiego;
BSOD.jpg
;) ale już dawno nie robiło sie tak ;) a antywirusa mam eset nod 32 . ale w gothicka gralem przez 5 dni i nic w tym czasie nie było robione na kompie innego wiec niemozliwe zeby przez syf to bylo ;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom