Problem W Geldern Z Nemrokiem.

Status
Zamknięty.

pierrot

New Member
Udałem się do Geldern. Po drodze oczyściłem kopalnie z wilków, zebrałem siarkę, mam bryłki złota, zebrałem artefakt z ruin na północy, odkryłem sekret Mirzo oraz tego niewolnika co sprzedaje artefakty (powiedzialem o tym alchemikowi). Teraz chciałem zdac te zadania Nemrokowi, ale tylko ten z artefaktem mi przyjal a takto nie chce ze mna gadac. :( Mam ponad 50 brylek zlota, ok 90 brylek siarki. Ide w strone buntownikow i goncow wiec zabijanie ich nie wchodzi w rachube, a nie mam juz jak zdobywac reputacji w geldern a grakuje mi ok 10 punktow. :(
Da sie to jakos zresetowac tego orka by jeszcze raz z nim zaczac rozmowe, albo dodac sobie jakos ta reputacje bo inaczej to dupa blada, a kolejny raz mi sie nie chce zaczynac gry z powodu buga. :(

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmm...Może masz zwykłe złoto i zwykłą siarkę, a nie samorodki. A ro jest różnica. Samorodki złota wykopiesz z zł złota w kopalni w Geldern. A samorodki siarki znajdziesz porozrzucane w kopalni niedaleko Geldern. Musisz zebrać wszystkie, bo jest ich tam i tak za mało. Resztę samorodków siarki dostaniesz od zarządcy tej kopalni po wykonaniu zadania zleconego przez niego.

pierrot

New Member
Mam ponad 80 bryłek siarki i ponad 50 samorodków złota.
W ogóle on nie chce ze mną rozmawiać. Zadanie z artefaktem z północy wykonałem bez brania questa.
Questy w Geldern:
Bieżące:
- 7 pierścieni alchem.
- zabic druida torna
- talerze dla laresa
- powiedziec orkom o opuszcz. kop. na polnocy
- zabic orkow wysl. z geldern by zabili druidow
- zabic wodza grupy scigajacej druidow
- 'ludzie z geldern i kamień druidow'

Udane:
- te 3 z areną
- dać mirzo nauczke
- zabic ivana
- znalezc helm 1 paladyna
- gembak daje nauczke ivanowi
- przyniesc szamanowi siarke
- 'Hamil, zuchwaly handlarz...'
- Jared chce poznac Laresa
- tajemnica Mazina
- artefakt z polnocy dla Nemroka (zebralem artefakt bez brania zadania i udalo sie z nemrokiem pogadac, ale nie wzial artefaktu)
- zabic wilki tunelowe (oczyscilem, teraz powinienem ja otworzyc z pomoca ochoczego niewolnika, ale nie da sie z nimi pogadac, zreszta gadalem ze wszystkimi w miescie i nikt nie wie nic na ten temat)
- roslina dla Renwika
- otwarcie kopalni na polnoc od geldern (to ta po drodze do Silden, nie ta od Mirza i jego brata)
- zabic zebacze przy kopalni siarki

Nieudane:
brak

Brakuje mi 9 reputacji w geldern by wejsc do swiatyni (mam 66). Wiem, ze ten ork nemrok sie zwalil. Nie wiem co mam zrobic by go naprawic. :(

[Edit]
To zadanie z siarka dla szamana mam juz wykonane, ale wydaje mi sie, ze nemrok tez chcial siarki, sprawdze. Zloto sprawdzilem i mam samorodki, a siarka "zwykła".

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
: Nemrok oczekuje na dostawę bryłek siarki z kopalni na północy. Nie jest to zwykła siarka, którą można wykopać kilofem. Ta którą należy zdobyć, leży na ziemi w kopalni i na zewnątrz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom