Problem Okara

Status
Zamknięty.

Dami35

New Member
mam wielki problem jak teleportuje się do Okary wszyscy ludzie w niej mnie atakują wiecie co zrobić aby nie atakowali help
nie wiem co zrobiłem ale chyba coś ukradłem każdy ma nad głow czerwone imiona

Dami35

New Member
yyy ja stoje raczej po stronie buntownikow chociaz jeszcze sie nie przylaczylem
wiem ze kogos pobilem ale nie zabilem chodzi mi o to że z okara jest zwiazana odbudowa gothy bez okary mi sie to nie uda :/

EDIT
odpisze ktos pomocy :/

GOFER152

Member
Oj stary jak są czerwone imiona to tego się nieda odkręcić , musisz wczytać jaiś wcześniejszy zapis gdy cię nie atakowali.

czlapek14

Member
Jeszcze mogła się zdarzyć taka sytuacja, że chciałeś pobić Rolanda(bo obok niego jest skrzynia i kiedy wszystkie otworzysz to dostaniesz Gniew Innosa), a on jest przywódcą w Okarze więc jego da się tylko zabić. To tylko moje przypuszczenia, bo nie mam pojęcia jak do tego doprowadziłeś. Równie dobrze może być to bug i trzeba wczytać grę albo przerzucić się na drogę Adanosa.

Karpielek

VIP
VIP
Skoro imiona buntowników świecą się na czerwono to znaczy, że kogoś zabiłeś. Jeśli nic nie zrobiłeś, to wyłącznie to jakiś bug.
CYTAT
Jeszcze mogła się zdarzyć taka sytuacja, że chciałeś pobić Rolanda(bo obok niego jest skrzynia i kiedy wszystkie otworzysz to dostaniesz Gniew Innosa), a on jest przywódcą w Okarze więc jego da się tylko zabić.

Za takie przewinienie buntownicy cię nie zabiją, najwyżej pobija więc ta opcja nie wchodzi w grę.

daria

Szejn
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom