Witam mam mam pewien problem z obozem na bagnach otóż gdy przyłączyłem się do nowicjuszy miałem iść pogadać z Lesterem ale on mnie nie zagaduje ani nie ma takiej opcji próbowałem grać od nowa znowu to samo wie ktoś może jak rozwiżzać ten problem!!??
Musisz go odciągnąć i wtedy jeszcze raz zagadać.
Np: Powiedz mu żeby zaprowadził Cie do placu świątynnego i jak juz odejdziecie kawalek zagadaj jeszcze raz.
spróbuj wszystkich opcji dialogowych u caloma. Po tym powinieneś iść do lestera, żeby z tobą pogadał. A jak to nie podziała to nie wiem.
EDIT: nie wiem na 100%, ale pomóc też może wykonanie wszystkich questów w obozie
A moze Ty poprostu nabijasz posty? Kup nowa gre, mozliwe ze poprostu nie tak z nim rozmiawiales, byl swiadkiem<ofiara>bujki w obozie. Nie bedzie mozliwe, ze gdy kupisz nowa gre problem sie bedzie powtarzal, chyba ze cos zle zrobiles. Pozdro!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.