Problem: Obóz Na Bagnach

Status
Zamknięty.

Kruk35224

Member
Witam mam mam pewien problem z obozem na bagnach otóż gdy przyłączyłem się do nowicjuszy miałem iść pogadać z Lesterem ale on mnie nie zagaduje ani nie ma takiej opcji próbowałem grać od nowa znowu to samo wie ktoś może jak rozwiżzać ten problem!!??

szczurek

Menda serowa
Weteran
Musisz go odciągnąć i wtedy jeszcze raz zagadać.
Np: Powiedz mu żeby zaprowadził Cie do placu świątynnego i jak juz odejdziecie kawalek zagadaj jeszcze raz.

LaRes ruLeZ

Member
spróbuj wszystkich opcji dialogowych u caloma. Po tym powinieneś iść do lestera, żeby z tobą pogadał. A jak to nie podziała to nie wiem.
EDIT: nie wiem na 100%, ale pomóc też może wykonanie wszystkich questów w obozie

Kruk35224

Member
Niestety dzięki za pomoc Lares ruzel ale to nie podziałało może poprostu coś nie tak z grą

switek17

Member
Zacznij grać od nowa ;) Dużo nie stracisz. No w gothic często takie bugi się zdarzają, a jeszcze częściej, gdy nie masz oryginalnej wersji :angry:

Zomin

Member
A moze Ty poprostu nabijasz posty? Kup nowa gre, mozliwe ze poprostu nie tak z nim rozmiawiales, byl swiadkiem<ofiara>bujki w obozie. Nie bedzie mozliwe, ze gdy kupisz nowa gre problem sie bedzie powtarzal, chyba ze cos zle zrobiles. Pozdro!

Kruk35224

Member
Dzięki za rade ziomin powraca ale poradziłem już sobie z problemem dziękuje wszystkim za pomoc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom