Problem Na Arenie Cz2 :/

Status
Zamknięty.
N

Nik0n

Guest
Pisze nowy temat bo tamten ktoś zamknął :/
Mam już 40 siły, spodnie pełzacza podajrze czy innego zwierza
tongue.gif
i 4 lvl postaci. Nie wiem skąd wziąść lepszy miecz, a ten user co napisał w tamtym wątku o zdobyciu miecza (61 obrazen
ohmy.gif
), wogole nie był dla mnie do zrozumienia
smile.gif
Jeżeli mógłbyś to jaśniej napisać to był bym wdzięczny.
smile.gif

2 pytanie.
Czy jak kupie w obozie sekty przepaske to bede mógł nosić przepaske i spodnie?

Cor Angar

Member
A więc, podchodzisz do bramy z thorusem, wyjmujesz miecz i wbiegasz do zamku, dzięki temu cię wpuszczą (robisz to w nocy, północ). Idziesz do kuźni (musisz mieć wytrychy i umiejętność) i otwierasz kufer. Tam masz miecze dwuręczne z obrażeniami 61. Powodzenia ^^
Przepaska jest traktowana jak zbroja. Nie możesz naraz tego i tego.

N

Nik0n

Guest
o tym mieczu pisal konfistador
wink.gif
i prosiłbym go żeby mi znowu to napisał tylko troche prosciej
tongue.gif

G

Guest

Guest
Jeśli kupisz przepaske nowic. a bedziesz mial spod. kopacza to bedziesz mógl nosić tylko jedną z tych rzeczy

N

Nik0n

Guest
Cor Angar...
ale czy to nie bedzie czym s w rodzaju cziterstwa?

QUOTE (Nik0n @ 28-08-2005, 21:33) Pisze nowy temat bo tamten ktoś zamknął :/
Mam już 40 siły, spodnie pełzacza podajrze czy innego zwierza
tongue.gif
i 4 lvl postaci. Nie wiem skąd wziąść lepszy miecz, a ten user co napisał w tamtym wątku o zdobyciu miecza (61 obrazen
ohmy.gif
), wogole nie był dla mnie do zrozumienia
smile.gif
Jeżeli mógłbyś to jaśniej napisać to był bym wdzięczny.
smile.gif

2 pytanie.
Czy jak kupie w obozie sekty przepaske to bede mógł nosić przepaske i spodnie?
odp. na pytanie 1 - co do tego miecza, zadającego 61 obrażeń nie wiem gdzie jest, ale wiem za to, jak zdobyć lepszy miecz, Miecz Nadzorcy, który noszą Strażnicy Świątynni, zadaje około 70 obrażeń. Idź do Obozu Bractwa na bagna. Znajdź Błotnego Węża i idź do pierwszego lepszego Strażnika Świątynnego. Strażnik zaatakuje Węża, a ty idź dalej, tak by Wąż Cię nie zauważył, po zabiciu Strażnika Świątynnego. Gdy Wąż już sobie pójdzie, zabierz Strażnikowi miecz, ale ten miecz wymaga 45 siły czy coś w tym stylu, dlatego podpakuj jeszcze postać.
odp. na pytanie 2 - niestety nie. Możesz nosić tylko jedną zbroję.
Edit. o, wyprzedziliście mnie ;p. Tak, to będzie podobne do cheatowania. Dlatego radzę zdobyć miecz Strażnika Świątynnego jeśli nie chcesz robić takich "tricków", lub wejść do zamku, płacąc Thorusowi 1000 sztuk złota (Nie polecam, lepiej zdobyć miecz Strażnika, on będzie darmowy i będzie zadawał więcej obrażeń!)

Cor Angar

Member
Cheatem to nie jest - poprawna nazwa to trick.
No a więc, idź - do dzieła
biggrin.gif
Temat chyba można zamknąć skoro autor dowiedział się wszystkiego.

Lord Vader

Member
Ja mam podobny sposób jak Magnata Kruka.
Musisz mieć 25 zręczności. W jakiś sposób zdobądź lekką kuszę(postaraj się, nie wiem gdzie ona leży, więc będzie trzeba kogoś pobić-najlepiej Pacho od tyłu)
Później idziesz na bagna. Podchodzisz na jak najdalszy zasięg, ale aby można było naparzać w strażników. Wcześniej zapłać jednemu z nich za szatę nowicjusza. Później nawalaj do nich z kuszy. Nie zabijesz ich od razu. Będziesz musiał uciekać. I ucieknij na bezpieczną odległość. No i znowu. Jak będziesz chciał to ich zabij. Wtedy będziesz miał szaatę za darmo, a do tego dwa zaj***biste miecze. JAk na pierwszy rozdział.
Pozdro
Jakby co to wal na gg 4617339

G

GTO

Guest
na tym etapie nie potrzebujesz szczeguulnego miecza wykuj se w kuźni i ten ci wystarczy jeśli masz walke jednoręcznym orężem na mistrz. na kazdego jest ten sam sposób podejdz jak najblizej i wal ile wlezie jak go przyprzesz do muru nie ma szans.
smile.gif

Odydoz

Member
A ja polecę coś troche innego. Zdobądź jeszcze kilka leweli i wyucz sie na maks. posługiwania sie bronią jednoręczną. Uzbrój sie w najwięcej zwoi Ognistego Pocisku (lub kuli ognia, lub czegokolwiek innego, co zadaje obrażenia) - możesz go kupic u Saturasa w Nowym Obozie (chyba), lub też zrób misję dla Baala Oruna w Obozie Sekty - da ci ją, kiedy dasz zastępstwo temu nowicjuszowi gniotącemu ziele. Teraz możesz wybrac sie do Kotła - bedzie tam gostek, który da ci misję, zeby przynieść mu jedzenie - (jabłka - Cavalorn, winogrona - Wilk, z reszta powinieneś sobie poradzić) - oszuka cie i nic ci w zamian nie da, jednak bedziesz mógł go z czystym sumieniem sprowokować i pokonac czarami i zabrac mu Lomotacza, 37 obr - ale z wyćwiczoną umiehjętnościa posługiwania się bronią jednoręczną powinien ci wystarczyc do pokonania Kharima. Jeszcze ewentualnie wybierz sie z tymi czarami zamiast do Kotła do starej Kopalni - tam na samym dole będą szyby opanowane przez pełzaczy, prowokując je po kolei czarami powinno ci sie udac je pokonać - w jednym z szybów znajdziej Łomotacz, w innym - Kościany łuk.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom