Premia Za Nostalgię

Status
Zamknięty.

Koko

Member
Szukałem wytrwale, ale takiego tematu nie znalazłem więc zakładam
tongue.gif
. Gdy dostaniecie questa od Diego żeby go wyprowadzić na przełęcz zacząłem sobie chodzić i zwiedzać Górniczą Dolinę a z Diegiem nie miałem się czego bać. No ale w końcu dotarłem nad tunel za przełęcz i miałem się pożegnać z Diegiem, ale pomyslałem, że pomoże mi on jeszcze odzyskać swoją torbę z kasą na później
tongue.gif
. Wziąłem torbę i poszedłem w kierunku wyjścia z GD pilnowanego przez Orków a tu nagle zagadał do mnie Diego i mówi mi, że tu się pierwszy raz spotkaliśmy i, że on już sobie dalej poradzi. Podczas tej rozmowy dostałem 500 PD za nostalgię! Nie wiem czy nikt tego nie odkrył, czy po prostu nie założył tematu, ale wydaje się to ciekawe, więc ja założyłem (jeśli taki temat już był [mimo, że szukałem, a nie znalazłem] to proszę o usunięcie/skasowanie tego tematu).

Boba Fett

Member
Był taki temat, ja widziałem go tylko raz. No cóż, sam nawet nie wiedziałem, że Diega można samemu wyprowadzić z Górniczej Doliny. Proszę więc, by powiedzieć mi, kiedy, gdzie i co trzeba u niego powiedzieć, by psozedł za nami.

Boba Fett

Transaction to End...

Megarion

El Presidente
QUOTE (Boba Fett @ 05-02-2006, 12:07) Był taki temat, ja widziałem go tylko raz. No cóż, sam nawet nie wiedziałem, że Diega można samemu wyprowadzić z Górniczej Doliny. Proszę więc, by powiedzieć mi, kiedy, gdzie i co trzeba u niego powiedzieć, by psozedł za nami.

Boba Fett

Transaction to End...
Kiedy zdobywasz informacje o rudzie dla Garonda musisz zapytac Diego o grupe Sylwestra. Już nie pamiętam dokładnie, ale wtedy pojawi się opcja rozmowy, dzięki której D. pójdzie za tobą. Doprowadzasz go do przejścia i masz premię za nostalgię. Możesz też chyba ominąć nieco tajne przejście z pomocą Diego rozprawić się z orkami przy jego torbie. Łatwiej będzie ją wziąść.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom