Prefiksy Automatycznych Tematów

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,

Temat ten założyłem by uniknąć lawiny pytań do autorów dziwnych tematów.
Otóż każdy temat z prefiksem np. [news], [plik], jest wygenerowany automatycznie i ma służyć do dyskusji na temat wydarzenia tudziez pliku.

Pozdrawiam ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Mam nadzieje, że to rozjaśnia wszystkim skąd pojawiły się nagle masowo moje tematy.
Dobrze, ze tylko z działu modyfikację xD

Thran

Che Świniara
Tak rozjaśnia że śmiać mi się chce.

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/25639-plikgothic-3-forsaken-gods-community-patch-16plik/page__pid__239234__st__0&#entry239234

Przykładowy błąd, powód ? takiego patcha niema do ZB.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
patchg.jpg

To tak, żeby żyłka w dupie ci nie strzeliła.
Szoook co :p

Thran

Che Świniara
Powiem to wprost.

Te prefiksy to głupota, w dziale z modyfikacjami i nie tylko przez to jest jeden wielki syf, nie lepiej zrobić downloadu na stronie i żeby redakcja tam wrzucała pliki ? tak moim zdaniem było by lepiej niż robić setki tematów na forum.

Kacperex

KacŚpioszek
Powiem to wprost.

Te prefiksy to głupota, w dziale z modyfikacjami i nie tylko przez to jest jeden wielki syf, nie lepiej zrobić downloadu na stronie i żeby redakcja tam wrzucała pliki ? tak moim zdaniem było by lepiej niż robić setki tematów na forum.

Głupotą jesteś także ty, a żyjesz ^_^

Tematy są odnośnikami do plików załączonych w downloadzie. Służą one do dyskusji o modyfikcji/ instalacji/ problemach z dwonloadem.

Ja podejmuje decyjzę, a ten temat powstał po to abyście wiedzieli co to za tematy, a nie negowali ich słuszność.

Pozdrawiam i zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom