Czy mieliście kiedyś przyjemność grać w Preatorians, jest to gra strategiczna, w której wcielamy się w: Rzymain, albo Egipcian, bądź Barbarzyńców, możemy grać potyczki, albo wykonywać misje. Gra ta nie jest nowością, jest dosyć stara, ale mi się podoba. Widok, jest jak we wszystkich strategiach. Gra, jak dla mnie, jest bardzo dobra. Istnieje także mały dodatek, w którym dochodzą Grecy no i oczywiście oni wprowadzają nowe jednostki ( dla siebie).
Moja ulubione państwo to oczywiście Rzymianie, a najbardziej nie lubię Egipcian.
Moja ulubiona jednostka to Pretorianie (Rzymska jednostka), a najbardziej nie lubię Łuczników Numbiskich (jednostka Egiptu).
Moja ocena gry -5/6. Naprawdę polecam tę grę, jak w nią zagracie, to będziecie chcieli jeszcze dodatek . Pozdro
Moja ulubione państwo to oczywiście Rzymianie, a najbardziej nie lubię Egipcian.
Moja ulubiona jednostka to Pretorianie (Rzymska jednostka), a najbardziej nie lubię Łuczników Numbiskich (jednostka Egiptu).
Moja ocena gry -5/6. Naprawdę polecam tę grę, jak w nią zagracie, to będziecie chcieli jeszcze dodatek . Pozdro