Pranck Potrzebuje 20 Mikstur Leczniczych

Status
Zamknięty.

olis

New Member
CYTAT
„Orkowy wojownik Pranck potrzebuje 20 mikstur leczniczychâ€?
Pranck poprosi ci? o przyniesienie mu dwudziestu mikstur leczniczych w ci?gu dwóch dni. Mo?esz da? mu je ze swoich zapasów, kupi? lub zrobi? z ro?lin leczniczych.

Baaardzo proste zadanie! Jednak on wcale nie chce ze mna rozmawiac... W miescie Thorus "zaczepil" mnie i kazal sobie dac potiony, tylko kilka, potem byla misja z alchemikiem ktory uciekl i o tych 20 potionach, ale po tym jak odszukalam alchemika, on dalej nie chce ze mna rozmawiac i nie moge mu dac tych potkow :( a brakuje mi wlasnie tych kilku punktow zeby dostac sie do przywodcy miasta...

o co chodzi?

PS
potionow nosze przy sobie zawsze kolo 50, wiec mam z czego mu dac

Smorbi

Member
W rozmowie z alchemikiem trzeba zająć jakieś stanowisko. Nie pamiętam dokładnie, ale można chyba wybrać zabranie go siłą do miasta albo zostawienie w spokoju. Ja powiedziałem mu, że dam mu spokój i poszedłem do tego orka. On stwierdził, że przejmuję obowiązki alchemika. I wtedy wziął mikstury gładko. Może spróbuj wczytać i przeprowadzić jeszcze raz rozmowę z alchemikiem? Może coś przeoczyłaś w rozmowie z alchemikiem? A może to kolejny, irytujący bug?

olis

New Member
Oj... i glupi problem, bo nie mam save bliskiego przed rozmowa, tylko juz po ... <_< <_< <_<

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom