Potrzebna Pomoc! Optymalizacja Systemu! :(((

Status
Zamknięty.

k00ba

Member
Wiec tak. Mam windowsa viste ultimate i zainstalowanego na nim g3. mam karte 8600GT 256mb i 2gb ramu geil ultra 800mhz. procek intel core 2 duo E6300 1.8ghz. Jednak z gra mam nadal problemy. a to od czasu do czasu wyskoczy mi "where is the guru" z reguly po tym samym czasie gry. albo gra sie przytnie ze pojawia sie czyrny ekrAN I NIE moge nic zrobic. mam na najwyzszych wymaganiach jednak podobna sytuacja miala miejsce gdy byly one mniejsze. B?agam was bo juz nie mam do tego cierpliwosci i si?y, pomozcie mi, polecicie co moge zrobic. sa jakies programy do optymalizacji systemu? (chyba ze to musza byc specjalne do visty)
PS: Mam viste ultimate ale 64bitow?. moze to tego wina. Blagam was pomozcie mi!! Podajcie jakies programy do optymalizacji, moze sami macie viste i tez mieliscie podobne problemy! ja juz nie mam sily... <_< :( :angry:

Przepraszam ze powtorzylem temat o where is the guru. Ale jednak proslibym. Dajcie linki do programow optymalizujacych g3 albo chociaz nazwy. slyszalem ze ktos optymalizowal sobie plik ge3.ini itp a ja zupelnie nie wiem o co z tym chodzi!! jak zoptymalizowac g3? sprzet podalem wyzej, wiecie moze gdzie moge sciagnac g3tweak'a?

Gravell

Member
CYTAT(k00ba @ 18-07-2007, 10:45) [snapback]148657[/snapback]
Dajcie linki do programow optymalizujacych g3 albo chociaz nazwy.

Tu i tu masz coś takiego...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom