Potrzbne Spolszczenie.

Status
Zamknięty.

Kriss

Member
Jest nowy MOD do GothiC-a, tylko że w jezyku niemieckim. Jak dla mnie to nic z niego nie rozumiem( raczej znam angielski, a za niemieckim to nigdy nie przepadałem). Moda tego instaluje się na zainstalowaną wersję Gothic-a II, lub na NK.
MOD ten waży 56 MB i jest do pobrania z tego miejsca:

http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?g...&release_id=197

Mod ten daje możliwość pozwiedzania terenów kopalni nieznanej z jakiej kolwiek części GothiC. Mimo że MOD ten instaluje się na GHothiC-a II powiązany on jest z pierwszą częścią tej gry

Chodzi mi o to że jeśli ktoś zrobił by do niego spolszczenie, albo znalazł już gotowe, to mogłby odezwać sie na forum i dać znać że takie rzeczy już są gotowe, lub chociaż są w przygotowaniach.

Sever Sharivar

Słodka...
VIP
Na początku, to nie jest finalna wersja tylko demo. Nawet ci to tam pisze. Poza tym nie wiem, czy ktoś to spolszczy. Istnieje prawdopodobieństwo, że ten mod nawet w wersji niemieckiej ci nie pójdzie. Podobna sprawa ma się z modami do Morrowind, które trzeba potraktować konwereterm.
Jesli się mylę to mnie poprawcie.

Kriss

Member
A tego moda to juz zainstalowałem i działa na polskiej wersji GothiC-a II NK, tylko ze jest po niemiecku
sad.gif

Khalid

Member
Bardzo ciekawi mnie w jakim to dokładnie miejscu pojawia się dany (nowy) obszar jakim jest ta kopalnia. Mógłby ktoś napisać gdzie konkretnie znajduje się to miejsce.
Z góry wielkie dzięki.

POZDRO "Khalid"

Kriss

Member
Jest to kopalnia,ale nie podobna do zadnej ze znanych. W klimacie G1.Niestety nie da się z niej wyjsć.

Bor@

Member
-QUOTE Bardzo ciekawi mnie w jakim to dokładnie miejscu pojawia się dany (nowy) obszar jakim jest ta kopalnia. Mógłby ktoś napisać gdzie konkretnie znajduje się to miejsce.
Z góry wielkie dzięki.

-
QUOTE Jest to kopalnia,ale nie podobna do zadnej ze znanych. W klimacie G1.Niestety nie da się z niej wyjsć.

zmiazdzyles nas ogromem informacji jakie tu zamiesciles w odpowiedzi na post Khalida
dry.gif

powiedz gdze znajduje sie ta kopalnia, co sie tam wydobyuwa, czy sa tam jakies npcty.podaj chociaz nazwe moda bo nie kazdy ma ochote klikac na link i czekac az sie cos zaladuje.podaj nazwe i dokladniejsze informacjie to moze ktos (np. ja) poszuka w sieci info i spolszczenia do tego moda. (choc watpie by takowe istnialo bo to dopiero wersja demo, a do tego znajac zapal polakow komu by sie tam chcialo go tlumaczyc
dry.gif
)

Kriss

Member
No wiesz. Jeśli to zamknieta kopalnia i nie da sie z niej wyjsc, to powiedzmy że to gdzies koło twojego domu ok? NIE WIEM GDZIE TO JEST. A jak Ci sie niechce tego sprawdzić to co ja bede sie produkował i opowiadał Ci CO TO TAKIEGO...Sprawdź to sie dowiesz.

Bor@

Member
Features:
- 2 neue Loacations
- Sprachausgabe
- 1 - 2 Stunden Spielzeit
- 8 Npcs, die alle mindestens einen Quest vergeben oder in einen verwickelt sind
- Intro und Credits

- 2 nowe lokacje
- dialogi mówione
- 1-2 lekcje czasu gry (???)
- 8 NPCtów, cos tam ze maja dla nas questa
- intro i lista plac

* spolszczenia NIE MA (tak jak myslalem i na pewno nie tylko ja)

na moj rozum to jest tak ze po zainstalowaniu moda i kliknieciu nowa gra od razu startujesz w tej kopalni, tak? dlatego nie wiesz gdzie ona sie znajduje, tak?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom