Poszukiwacze

Status
Zamknięty.

kulpis2

Debile
zauważyliscie że poszukiwacze majom takom samom (mają taką samą) twarz (ja jich (ich) sie rozbierze) co w 1 ci opentani (opętani) wyznawcy śnioncego (śniącego)

Coś mi się wydaje, że mnie olałeś... Miałeś używać Mozilli FireFox, żeby poprawiać błędy... CO prawda tego "majom takom samom" nie poprawiło, ale "jich", "opentani" i "śnioncego poprawiło... Więc radze się bardziej postarac i wziąc sie do roboty, bo cierpliwość mi się powoli kończy.

razorix

New Member
bo poszukiwacze to są dawni wyznawcy śniącego i teraz beliar przyzwał ich żeby zabić beziego

bartus

New Member
Ta są łysi, ja ci z obozu sekty. Też ich rozbierałem z szat. Ogólnie o poszukiwaczach, są to jedne z potężniejszych postaci w Gothic 2 szczególnie jak się nie gra na kodach. Są ubrani w ciemno granatowe, okapturzone szaty. Biją z potężnych czarów np. mała burza ognia.. Uważajnie na nich jak nie gracie na kodach cheat godzie..

Everon_92

Member
Nie wiem nigdy kolesi nie rozbierałem.Może dlatego że wole jednak dziewczyny?? :p
Można ich rozebrać?W jaki sposób?

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Wystarczy, że staniesz na przeciwko niego, na celujesz z łuku, albo z miecza. Naciśnij 'o' i jesteś w nim.
teraz ekwipunek zaznaczasz jego ubranie i ciach zdejmujesz, albo wyrzucasz, jak chcesz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom