Poszukiwacze

Status
Zamknięty.

Szakall

Member
Mam pytanie jest jakis dobry sposob na poszukiwaczy bo jak sie z nimi bije to jest bardzo ciezko i dosc czesto zgine prosze o pomoc :angry:

E

Electric_Dragon

Guest
W moim przypadki najlepiej wychodziło z kuszą, a następnie mieczem :). Wszystko zależy od poziomu umiejętności posługiwania się kuszą.

Czyli wpierw broń dystansowa a następnie walka w zwarciu. Czasami też zdążyłem uderzyć ich raz bądź dwa zanim zagadali do mnie :). Fajnie to wyglądało, gdy mieli miecz w bebechach i mówili że zginę :)

alus944

Member
Oni mają mały zasięg widzenia :p Możesz ich podejść od tyłu a potem szybko mieczem potraktować :p Lub używać zaklęcia bryła lodu ;)

Zomin

Member
W przypadku tych poszukiwaczy, które atakują odrazu sposób Ścierwojada jest dobry. Natomiast na te, które najpierw zagadują(opentują) taktyka Dragona jest lepsza. Ja na oba stosuję podobną taktykę, biegam w spirali, aby ci mnie nie trafili, a gdy zbliżę się na odpowiednią odległość zaczynam atakować mieczem.

Potak

Member
Widze, że chłopak pracuje na wpierdziel od Moderatorów ;] Zakładasz kolego tematy delikatnie mówiąc bezsensowne ... Przecież to jest oczywiste, że jak masz jakiś problem z pokonaniem kogoś, to raczej lepiej walczy się z nim na odległość, a nie w zwarciu ... Jak wiesz, że opętują Cie, podczas rozmowy, to po co się do nich zbliżasz ?? Znów gdy strzelają, to chyba nie będziesz stał jak wryty i czekał aż Cie zastrzelą <!> To jest tak jakbys zadał pytanie, jak walczycie z Trollami na 10 lvl ?? No chyba, nie biegnę na niego z zardzewiałym mieczem, albo lagą kiedy wiem, że jak mnie trafi to albo ubije albo zabije ... No lol ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom