Popularność W Internecie

Status
Zamknięty.

Notu

New Member
To pytanie głównie kieruje do ludzi, którzy mają strony internetowe lub znają się na reklamie. Wiecie może jak można wypromować jakąś stronę internetową? najlepiej jakieś bezpłatne sposoby, chce pomóc sklepowi internetowemu, który ma na naszej stronie reklamę, temu www.vitos.pl Rozmawiałem z prowadzącym i mówił że mimo obniżek cen ciężko jest się wybić, a nie chce żeby upadł;) kupiłem tam dwie gry na konsole ostatnio battlefielda 2 i assassina 2(160 i 170chyba:p) Gry są teraz takie drogie i jak można je kupić gdzieś taniej to chce wspierać ich, oczywiście sam kasy na to nie dam, bo nie po to zaoszczędziłem na grach;)
Poza naszą stroną nie widziałem ich reklamy.
Ktoś pomoże?

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
No cóż... Chodzi ci o wypromowanie stronki? Powiem tak: wypromowanie i wypozycjonowanie strony o takim profilu, jest piekielnie trudne, i zacznie być częściej odwiedzane dopiero wtedy, gdy ostro zabierzecie się za SEO, PageRank... Liczy się też optymalizacja kodu, chociaż nie tak bardzo. Przede wszystkim bardzo ważna jest wymiana likami i bannerami, ponieważ to daje linki zwrotne, a GoogleBot indeksuje wszystko co wchodzi i wychodzi z twojej strony.
Mówiąc krótki: to jest temat rzeka. Powiem ci jedynie, że sam mam forum literackie http://www.inkaustus.pl i założyłem tę domenę jakieś pół roku temu. W tym czasie, wskoczyliśmy na pagerank 2 i mamy czwarte miejsce na pierwszej stronie w google. Mogę ci powiedzieć jedno: zachęcaj ludzi żeby tam wchodzili, szukaj chętnych do reklamy itp. Forum l;iterackie jest o wiele łatwiej wypozycjonowac, no a sklep internetowy... Cóż. Jeśli dobrze pójdzie, darmowymi metodami zaczniecie się liczyć za rok-2 lata ;) Chociaż i tak ciężko mi uwierzyć, że strona ma duże szanse na wybicie...

xenex

Member
Ja bym poszedł w myśl zasady " Jak coś jest dobre to samo się rozejdzie. ".
I to jest prawda, upiększyć stronę, nawciskac kitu, zachęcić promocjami, podać do znajomych a na pewno ktoś jak sięzainteresuje to podaj to dalej ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom