Jaki tytuł ma piosenka Iry w której pojawiają się słowa w refrenie "nie zapomnę smaku Twoich ust" oraz tytuł piosenki pussycat dolls która pojawiała się w reklamie Deichmana - producenta obuwia ?:> Pisze w new temat, bo tamren mój zamknięto Strzałka
Jesli chodzi o tą piosenkę IRA to jakoś nie moge rozszyfrować tej nuty... Jedyne co mi się pojawia to tekst Kombi "Ślad"<!>
CYTAT
Nie zapomnę nigdy smaku Twoich ust
Nie zapomnę barwy Twoich słów
Na dnie serca parę wspomnień z tamtych dni ocalić chcę
Chociaż to...
Tylko to..
korzystając z okazji wie ktoś jaki tytuł nosi piosenka z 2 czesci prison break, która grała w momencie gdy t-bag uciekał z pienędzmi, po wyrolowaniu sucre i scofielda?, wiem tylko że w refrenie byly słowa:
"Road on, big momma"
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.