Pomysł Na Mod Do G1

Status
Zamknięty.

KubaBuba14

New Member
Jak ktoś potrafi stworzyć mod a nie ma pomysłu to ja mam, polegał bym na tym że zmieniło by się w tabeli statystyk i zadań ładniejszą czcionkę na przykład taką jak z gothic 2 a także ten boczny panel z przedmiotami żeby nie był podzielony na grupy,np. broń, żywność..... tylko jak w gothic 2 wszystko w jednym miejscu uporządkowane. Poprawić system kamery żeby tak nie latała, jeden bug polegający na przejściu przez bramę SO poprzez wyciągnięcie miecza. Jeden strażnik mówi, a drugi wyciąga broń. Nie jest to wielka modyfikacja ale jakby ktoś ją zrobił i umieścił na necie to na pewno wiele osób by go ściągnęło. Na pewno lepiej by się grało, jak ktoś by się podgiął tego zadania to naprawdę wielkie DZIENKS hehe. No a bezimienny miałby czarne włosy i jak by się chciało użyć jakiegoś pierścienia albo amuletu byłoby go widać. Jest jeszcze jedno, a mianowicie bronie dopasowane do zbroi często jest tak że miecz jest jakby "wcięty" w zbroje no nie? A najważniejsze żeby ten mod nie musiał być odtwarzany przez jakiś program do modów tylko już był zainstalowany. Fajnie by to wyglądało. narazazie

LaRes ruLeZ

Member
wątpie, czy ktoś by zrobił takiego moda, gdyż w grze on prawie nic nie zmienia (umiejętności, przedmioty i wszystko tego typu zostaje), nie za bardzo zrozumiałem o tym wchodzeniu przez bramę SO, bo kiedy strażnik wyciąga broń? :huh: a z tymi przedmiotami to i tak w g2 jest zryty ten system, gdyż wszystko ci się miesza, jak masz końcówkę gry, po prostu za długo się szuka. co do tych mieczy to jestem za. jak nie masz żadnej zbroi i nosisz ulumulu to wygląda jakby to było przyklejone do pleców. Z pierścieniami i amuletami nie wiadomo czy da się zrobić, bo to i tak niepotrzebny drobiazg. Dodałbym jeszcze coś od siebie, mianowicie te bugi z np. wyciągasz broń przed karczmą w NO, inni też wyciągają, ale ty możesz wejść do karczmy i schować broń, czyli wejście za darmo.

Amadeusz15

New Member
Ja bym chciał żeby ktoś zrobił mod o przygodach bandyty do Gothica 1 (coś jak Piratenleben do 2 tyle że bandyta :D ), bo nie ma takiego modu jeszcze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom