Pomocy Prosze Stara Tabliczka

• Thread starter adi 15
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

adi 15

Guest
Pomuszce mam problem z odnalezieniem Starej tabliczki dla Franca niewiem gdzie isc plz pomuszcie .A mam jescze jedno czy to ta swiatynia co to troszke dalej stoji Logan?????????

Serge

Member
Jesli tobrze pamietam to franko to ten co ci do obozu bandytow wpuscic nie chce....i jesli tak chodzi o ta czerwona tabliczke musisz isc przez bagna tam gdzie masz wlozyc kamien ogniskujacy i na gore. Jak znajdziesz swiatynie to wchodzisz do srodka i tam w srodu zabijasz straznikow bierzesz tabliczke potem mu ja daj i go zabij
tongue.gif
.Bo i tak bedzie cie wykorzystywal tylko najpierw tam chyba z Loganem bedizesz musial co zrobic .Ale potem go zabij jak nie bedizesz sobie dawal z nim rady to urzyj bryla lodu czy jakos tak to sie nazywalo(jejku kiedy ja w Gothica gralem chyba czas sobie zagrac odnowa
tongue.gif
) i jak go zamrozisz to naparzaj kolo zginie a ty wlaz do obozu.
wink.gif

halek

Member
Kiedy przejdziesz przez pierwszą bramę prowadzącą na bagno skieruj się w prawo i przejdź po moście do Logana. Niedaleko od ruin przy których się zatrzymał ( w lini prostej do mostu którym przyszedłeś ) stoi sobie wielka skała. Idź wzdłuż niej w głąb bagien. Po pewnej chwili po lewej stronie powinieneś zobaczyć duży kamienny budynek. Wygląda bardzo podobnie od pozostałych czterech świątyń, a innych takich budynków w grze nie uświadczysz, więc nie powinieneś mieć problemów z jego odnalezieniem. W świątyni będziesz musiał zniszczyć paru kamiennych strażników, a jeśli jesteś jeszcze raczej słaby, to radzę wywabić kamiennych strażników do Logana. Kamienna tablica jest w jednej ze skrzyń w świątyni.

Roioan

Member
LINK

Na górze masz link do mapy, gdzie jest wszystko zaznaczone.
Poszukaj punktu 33. A! I na pszyszłosc staraj się poszukać podobnych tematów.

Pozdro
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom