Pomocy - nie wiem co teraz zrobić!!!!!!!!!

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
1.Nie wiem jak znależć tego nielegalnego sprzedawce bronią dla bandytów .Podobno jest w górnym mieście ale nie wiem jaki dowód mam tam znależć albo coś w tym stylu.
2.Jak zabiłem Dextera to gdzie teraz mam szukać tych zaginionych ludzi,prosze pomużcie.
3.W lesie na północy już nie moge zabrać tam Laresa tak więc muszę zrobić żeby 3 magów naprawiało tam oko Innosa.Ale Vatras nie może iść bo musi go ktoś zastąpić w miście.Byłem tam w ruinach u Magów Wody i tam nikt nie nawiązuje dialogu że on może go zastapić.

Prosze o pomoc.

1. Musisz znaleźć listę broni która jest u bandytów za farmą Sekoba . Tym sprzedawcom jest Fernando.

2.Jeżeli znalazłeś już Elvricha i list Luci , To teraz musisz iść do Jarkendaru i tam to zadanie ci się rozwiąże już sam zobaczysz jak.

3.Mixyr jest zastępcą dla Vatrasa tylko że możesz go chyba dopiero wziąść po wykonaniu misji w Jarkendarze.

Szpon Beliara

Member
QUOTE 1. Musisz znaleźć listę broni która jest u bandytów za farmą Sekoba . Tym sprzedawcom jest Fernando.

Musisz jeszcze znaleść pałasz bandytów na którym jest wyryta litera "F" czyli Fernando.

Gucio

Member
[/quote]

Musisz jeszcze znaleść pałasz bandytów na którym jest wyryta litera "F" czyli Fernando.[/quote]

ee ten palasz nie jest chyba potrzebny z tego co wiem
tongue.gif
Wystarczy ci list "Dostawa"

flash

Member
1.Wystarczy mu pokalac pierscien zamorskiej gildii Araxos i pałasz bandytów.
2.Zanajdz Elvricha i lisy Lucji
3.Gdu zabijesz Kruka to Saturas zleci ci ostatnią misje iśc do Vatrasa i powiedzieć że przybył zmiennik, tym zmiennikiem jest Mixyr

A

Anonymous

Guest
Dobra, to jeszcze powiedzcie mi co zrobic, zebys Vatras dal znak Saturasowi??!!!!

A

Anonymous

Guest
musisz dowiedzieć się wszystko o zaginionych na terenie Kohornis to zostaniesz przyjęty do wodnego kręgu. wtedy Vatras da ci list do Saturasa itd

A

Anonymous

Guest
musisz dowiedzieć się wszystko o zaginionych na terenie Kohornis to zostaniesz przyjęty do wodnego kręgu. wtedy Vatras da ci list do Saturasa itd

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom