POmocy jestem w kropce !!!

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
stoje w miejscu nie wiem co dalej robic palentam sie tylko po wyspie
mam naprawione oko innosa, ale nie ma mocy , musze znalezc zaginionzch ludzi dla vatrasa, nie moge otworzyc przejscia do zaginionej czesci wyspy bo saturas mi nie wierzy i nie chce mi dac zlozonego ornamentu , da mi go dopiero jak vatras powie mu ze mozna mi zaufac,
gadam z vatrasem a on nie chce nic mowic na ten temat. prosze pomozcie mi bo zwarjuje jak nie przejde gothica 2 noc kruka, z gory dziekuje za pomoc . odpowiedzi przysylajcie mi na e-mile
wojtek.gryf@neostrada.pl
smile.gif

FaTtaLitY

Member
Musisz rozwiązać misje :"Zaginieni Ludzie"Dla vatrasa.Porywa ich dexter mieszkający niedaleko Majątku ziemskiego.Gdy go zabijesz znajdziesz w jego rzeczach list.Przeczytaj go i oddaj go Gregowi.Nie zapomnij zanim zabijesz dextera z nim równiez pogadac.Jak juz opowiesz o tym vatrasowi da ci list ze jestes godzien i bedziesz mógl otrzymac zaszczyt otwarcia portalu
biggrin.gif

wladek

Member
Zaufanie

Jeśli chcesz żeby ci magowie wody zaufali chociaż nietkórzy to musisz zostać człąkiem wodnego kręgu. Na twoim miejscu zrobił bym to tak: w dzielnicy portowej wskoczył bym do wody i popłynł w prawo tam bedzie taki pirat Skip on ci powie gdzie jest przywudca piratów i jak sie na nazywa(radze mieć przy sobie mape Kohrinis) Później poszedł bym do gospody pod Martwą Haarpią i pogadał z gregiem pomógł bym mu. Powiedz Gregowi gdze jest Dexter i pójdz tam gdze jest oduz (jeśli miałeś mape to miejsce zaznaczył ci Skip) i tam powiedz że nie wiesz jak nazywa sie ich przywudca i zacznij uciekać albo przyzwij kilka szklieletów
tongue.gif
Pozatym tam Pojawi sie Greg który wszystko za ciebie załatwi . musisz tylko wźiąc list od dextera i pokazać go Vatrasowi i przyjmie cie do wodnego kręgu 8)

Jeszcze jedno jak chcesz żeby greg ci pomóg to musisz być w II roździale.

KeNZi

Member
Wypełnij obydwa zadania dla Grega, a potem powiedz mu, że wiesz, że ten kolo, którego on szuka to Dexter (dowiesz się tego z tego co pamiętam od Skipa płynąc na prawo od portu). Potem wbijasz do bazy Dextera, nieśmiertelny Grek wszystkich załatwi, Tobie zostaje zbieranie po trupach sprzętu i ew. dobijanie tych ze straconą liczbą PŻ, dla expa - każdy to 100 PD, a Dexter, który u mnie skoczył z dachu i się zabił (sam nie wiem jak, ale było śmieszne :mrgreen:) to 200 PD, potem z ciała Dextera zabierasz list, czytasz go, dajesz Gregowi do przeczytania i już Vartas ufa Ci...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom