Pomocy!!! Jak Przejść Przez Portal?

Status
Zamknięty.

piterosbayeros

New Member
Nie wiem jak rozwiązać problem znikających ludzi i to pewnie jest główną przyczyną tego, że nie mogę przejść przez portal. Niewiem czy wykonałem wszystkie potrzebne misje. Co trzeba koniecznie zrobić rzeby Saturas dał mi pierścień do portalu? I jak do diabła przez niego przeleźć? Czy Lucy ma z tym coś wspólnego, bo jeżeli tak, to za farmą Sekoba został po niej tylko list pożegnalny.

By rozwiązać problem znikających ludzi musisz zarżnąć
ph34r.gif
Dextera, przywódcę bandytów w Khorinis. O Ornamentach porozmawiaj z Nefariusem gdy będziesz w Kręgu Wody, da Ci mapę, gdzie powinny być Ornamenty, gdy zbierzesz wszystkie to daj je Nefariusowi, wszyscy magowie Wody pójdą złączyć Ornamenty, Saturas powie, że da będziesz mógł otworzyć portal gdy dasz mu list od Vatrasa.

bezele

New Member
Wlasnie gdzie dokladnie jest Dexter. Znalazlem 5 miejsc gdzie sa bandyci. 1. Na moscie za farma Akila 2. w druga strone w strone latarni w jaskini tam gdzie jest ryba 3. w latarni 4. w obozie tam gdzie jest list od Lucy 5. kolo farmy (ale jak sie nazywa ten koles hmmm nie pamietam ale jakos na B)_w lewo od farmy Onara niedaleko Malaka i ekipy schowanej w gorach. Ale gdzie jest Dexter to niewiem. Jeżeli wiecie to napiszcie ale dokladnie. Please.

Wlasnie zeby Saturas dal ci pierscien musisz miec papier od Vatrasa (list motywacyjny i CV hehe) a ten ci go pewenie da jak rozwiazesz zagadke znikajacych ludzi, a zeby ja rozwiazac to musisz zabic Dextera ktory sie tak schowal ze nie umie go znalesc i tez stoje w miejscu. Oto moja teoria. Wydaje mi sie ze sluszna. Pozdro dla wszystkich ktorzy graja w to pierwszy raz i dla tych co maja ta gre w jednym palcu i sluza nam dobra rada. SZACUKEN
smile.gif

Dexter jest na niewielkiej górze, bardzo blisko Groma, myśliwego i drwala. Podam mniej więcej gdzie iść. Za jaskinią, w której są polne bestie, jest przejście. Przejdź nim i idź w lewo, po chwili zobaczysz wejście na tą górę. Gdy zobaczysz strażnika, powiedz mu, że szefem jest Dexter i będziesz mógł iść dalej, do Dextera.

bobek_666

sex beast
Weteran
Temat był...myśle że wszystko zostalo juz wyjaśnione, wiec topic zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom