Pomocy ! Acces Violation. BŁagam!

Status
Zamknięty.

Saladin88

New Member
Tak więc mam taki problem. Próbuje włączyć G2, po chwili mam czarny ekran jak przy ładowaniu i nagle wywala na pulpit i pokazuje komunikat "Gothic 2 Error - Acces Violation".
Nie moge nawet juz pograć. Wczesniej G2 chodził tydzień bez najmniejszego błędu. Gothica mam oryginalnego.
Reinstall G2 nie pomaga również - gdy próbuje po reinstallu go włączyć jest to samo.
Mój sprzęt:
Intel Core II Duo 2.4
2 Gigabajty pamieci DDRam
GeForce 7600 GT
System: Windows Vista Home...
Błagam, pomózcie, szukam o tym problemie w necie od kilku dni, sporo osób miewa ten problem ale nic mi nie działało :/

RobsonAjax

Member
CYTAT
Błagam, pomózcie, szukam o tym problemie w necie od kilku dni, sporo osób miewa ten problem ale nic mi nie działało :/

Jeśli "domowe" sposoby Ci nie pomagają to wal na www.gram.pl, do działu pomocy technicznej (oczywiście, wymagany oryginał) i pisz niech Ci przysyłają odpowiedzi ;).

Pozdrawiam.

Saladin88

New Member
CYTAT(RobsonAjax @ 24-08-2007, 19:24) [snapback]151264[/snapback]
Jeśli "domowe" sposoby Ci nie pomagają to wal na www.gram.pl, do działu pomocy technicznej (oczywiście, wymagany oryginał) i pisz niech Ci przysyłają odpowiedzi ;).
Pozdrawiam.

Wszedłem na ich stronę - popatrzyłem na problemy i odpowiedzi, mojego problemu wśród nich niestety nie było.|
Co do wysyłania im płytek to wiem ze to jest czasochłonne a płytkę mam OK, kumplowy G2 też mi nie działał z ww. powodu.
Nie wiem co robic, niby gram sobie w G3 aktualnie ale chcialbym przejsc G2...
Pzdr.

RobsonAjax

Member
CYTAT
popatrzyłem na problemy i odpowiedzi, mojego problemu wśród nich niestety nie było

Chodzi Ci o zwykły GII, bez dodatku, bo napisałeś, że chcesz przejśc GII, ale napisałeś temat w dziale NK?

Zapewne też tylko tam szukłaeś rozwiązania :). Oto pomoc na twój problem:

http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=33&p=439

Pozdrawiam.

Saladin88

New Member
CYTAT(RobsonAjax @ 24-08-2007, 19:45) [snapback]151266[/snapback]
Chodzi Ci o zwykły GII, bez dodatku, bo napisałeś, że chcesz przejśc GII, ale napisałeś temat w dziale NK?

Zapewne też tylko tam szukłaeś rozwiązania :). Oto pomoc na twój problem:

http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=33&p=439
Pozdrawiam.

niestety, nie podziałało ponieważ mam zwykłego g2 bez NK :)
ale dziekuje jak narazie, poszukam odpowiedzi tez na gram.pl

RobsonAjax

Member
Nie ma sprawy.
Proponuję tamtejsze forum. W 15 minut masz odpowiedź :p.

Pozdrawiam.

Saladin88

New Member
Moze dzis sie przewine przez 418 stron tematu o G2, i tak wiekszosc z tego co tam piszą to spam typu "gdzie znajde sakiewke Diega?" lub "do jakiej gildii dołączyć" a tematy co do mojego problemu mozna znalezc tylko w dziale z NK :S
W każdym razie dzięki za pomoć i dobre chęci.

Miałem to samo!
Tylko że to było co jakiś czas.Póki nie zainstalowałem Nocy Kruka-kompletnie przestało!Może spróbuj Nocy Kruka?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom