Polska!

Status
Zamknięty.

adamk

Member
http://www.worldofgothic.com/ Wejdzcie na tą strone i po prawej stronie zagłosujmy na POLSKE, jest to ankieta jakie osoby wchodzą na stronke WYGRAJMY!!!!!!!!!!! Można parokrotnie głosowac tylko trzeba wczytac ponownie strone!!!Może jeszcze jak dużo głosów będzie może przetłumaczą WOG!!

Kacperex

KacŚpioszek
No oczywiście jestem za
smile.gif

Chociaż raz bądzmy najlepsi wszyscy. Bardzo ciekawa ankieta i jak na razie Polacy RLZ. Niech wiedzą jak kochamy Gothic'a.
A jednak polak potrafi ;p
Zapraszam do głosowania na nasz Kraj i może przetłumaczą serwis na polski, w co wątpie
wink.gif

Conan

New Member
nie trzeba od nowa glosowac
smile.gif
po zagłosowaniu mozna dc odswiez i nabije kolejny glos
widze ze ktos to juz przedemna odkryl i troszke przesadzil bo mamy juz 402 glosy
smile.gif
chyba sie koledzy czczaja ze cos tam jest nie tak
biggrin.gif

Lord Viqux

Member
a ja mam nadzieje, ze będzie git, bo jak sie mają sczapic wątpie by kontrolowali takie ankiety. Musimy wygrać! prowadzimy narazie zdecydowanie i oby tak dalej, bo to by było super: przetłumaczyć to na nasze. Każdy by na tym skorzystał, więc GŁOSUJEMY!!
biggrin.gif

Roni

Member
A ja zagłosowałem ok. 20 razy i mamy tylko 87 głosów. Już oni to zauważyli i chyba nową ankietę zrobili, ale i tak wygramy. Z Polakami nikt nie ma szans. Już 100 jest, dam sobie spokój.

Jedi

Caporegime
VIP
Ludzie, ludzie, nie głosujcie po 32847 razy bo to nie ma sensu... ktoś z world sie szczai(o ile już się nie skumał) i pomysli sobie... oo polacy, jak zwykle na wszystkim próbują oszukać... ja sagłosowałem na polaków ale tylko RAZ myśle że więcej nie ma sensu i może tylko zaszkodzić...

Pozdro

Roni

Member
Powiem wam, że oni ciągle nam głosy zabierają. Jak nie chcieli żeby ktoś więcej niż 1 raz głosował, to mogli tak zrobić, że jak zagłosujesz to już 2 raz nie możesz. Wszędzie tak jest. Przecież wiedzą, że Polaki to cwaniaki i będą po kilkadziesiąt razy głosować.

Pozdro for all!

Shadow27

Member
Ale niestety takie działania psują nam opinię jak MasterOfTheMoon powiedział zagłosujmy tylko raz i tyle ale NIECH GŁOSUJE KAŻDY !! WYGRAMY UCZCIWIE !! ja już głosowałem
cool.gif

Roni

Member
Trudno będzie wygrać. Za dużo Rumunów tam wchodzi. szans raczej z nimi nie mamy. Macie rację, ze psuję to nam opinię. Tylko nie wiem czy uczciwie z Rumunami da się wygrać. Może jakiś Rumun jest adminem tej strony i oszukuje. Trzeba jakoś zachęcić innych do głosowania.

Pozdro for all!

Shadow27

Member
Dobra to ja proponuje zebrać armię naszych forumowiczów i zaatakować na rumunów (żart) , a tak naprawdę to sądze , że mamy szanse , w końcu jest tutaj dużo ludzi i jakby każdy zagłosował to możemy wygrać

Tak jak mówi Shadow się nie da zrobić. Niestety uczciwie sie wygrac nie da bo wejdzie jakis niemiec czy ktoś i zagłosuje ze 100 razy. Jak inni mogą oddawać głos wielokrotnie to to będą robić i trzeba się z ty liczyć. Pozdro!!

Roni

Member
Tylko, że nie każdy kto jest tutaj zarejestrowany to na forum wchodzi. A jeszcze Rosjanie przed nami! AAA! To nie do pomyślenie. Z Rumunami nie musimy wygrać, ale z Rosjanami tak. Bo Rosjanie to nasi wrogowie. Naszym zadaniem jest ich pokonać. Do boju! (no może nie do boju, ale oddawać głosy na Polskę!!)

Pozdro for all!

Yezo

Active Member
Nono patrze miało być tak duzo głosów na nas zkaraj a tutaj tylko 41 w moim przypadku, takze nie wiele..ja oczywiście również głosuje i zachęcam...jak to napisał Kacperex polak potrafi...
smile.gif

Kan

Member
QUOTE A jeszcze Rosjanie przed nami! AAA! To nie do pomyślenie. Z Rumunami nie musimy wygrać, ale z Rosjanami tak. Bo Rosjanie to nasi wrogowie. Naszym zadaniem jest ich pokonać. Do boju! (no może nie do boju, ale oddawać głosy na Polskę!!)

A co ankieta na stronie internetowej na wspólnego z walką nacjonalistyczną ?

Nic nam zresztą po zwycięstwie jeśli pozyskamy je za pomocą zwykłego oszustwa. To mniej więcej jak Cheatowanie w grach. Żadnej satysfakcji z odniesionego zwycięstwa, ponieważ jest ono w rzeczywistości bujdą. Ja osobiście weszłam na stronę i oddałem jeden jedyny głos. Nawet jeśli przegramy to będę mógł powiedzieć że byłem uczciwy wobec siebie samego.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Jeżeli wszyscy się zgramy to możliwe, jeżeli Rumunia nas nie wyprzedzi
tongue.gif
aż odziwo, że ktoś gram tam w Gothica, to mamy szanse na Polskie WOG. Uważam, iż przez oszustwo nic nie zyskamy a wręcz stracimy. Najlepiej aby każda osoba raz na dzień głosowała. Bądźmy dobrej myśli, i wygrajmy uczciwie.

Pozdro.

Big Boss

Member
Oczywiście zagłosowałem ale nie sądze aby po tym jak (może) wygramy przetłumaczyli strone na język polski.

Narazie jesteśmy na drugim miejscu za Rumunami (a to mnie zaskoczyło, że rumuni tacy fani gothica)i mam nadzieje że ich przeskoczymy
biggrin.gif

Głosujcie tylko raz bo i tak nic nieda jak będziecie głosować kilka razy, tylko sobie opinie popsujemy

Shadow27

Member
Co do tych rumunów to wcale nie muszą grać w gothica ... może admin to jakiś rumun więc jakichś napaleńców co kilkaset głosów oddają nie usuwa ... a jeśli nei to dziwie się naprawde ... a ten temat dość szybko się rozwija więc coraz więcej osób głosuje
biggrin.gif
to dobrze
biggrin.gif

+Dark Innos+

Member
Mam pomysl !!! Wyślijcie tą ankiete wszystkim na gg zeby zaglosowali !!!! Może wtedy zwyciężymy !!! Musimy pokonac Rmunie !!!!

Ludzie tak dalej !!!! Więcej przybywa Rumunom glosów !!

Poland 64 Romania 68
19.2% 20.4%

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Zagłosowałem i jestem mile zaskoczony
smile.gif
, Polska na I miejscu:

CODE USA/Canada 21
6%
UK 2
0.6%
Russia 41
11.7%
Poland 74
21.1%
France 2
0.6%
Italy 3
0.9%
Iberian peninsula 2
0.6%
Germany, Austria + Switzerland 35
10%
Scandinavia 21
6%
Romania 72
20.6%
Czech Republic + Slovakia 8
2.3%
BeNeLux 1
0.3%
Baltic states 9
2.6%
Balkans 21
6%
other 38
10.9%
Total votes: 350

Namawiajcie wszystkich do głosowania, bo WoG po polsku to byłoby coś naprawdę fajnego.

Pozdrawiam

Phoenixx

Member
QUOTE USA/Canada 57
12.4%
UK 53
11.6%
Russia 42
9.2%
Poland 84
18.3%
France 4
0.9%
Italy 3
0.7%
Iberian peninsula 2
0.4%
Germany, Austria + Switzerland 38
8.3%
Scandinavia 23
5%
Romania 73
15.9%
Czech Republic + Slovakia 8
1.7%
BeNeLux 1
0.2%
Baltic states 9
2%
Balkans 22
4.8%
other 39
8.5%

Hyhy ktos cos mowil ze rumuni i ruscy przed nami ?
tongue.gif
, a tylko raz glosowalem ^^

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom