+Błogosławieństwo (dodatkowe obrażenia dla stworzeń Beliara)
+Zatrucie (po "pchnięciu" przeciwnik jest zatruty)
+Zaostrzzenie (+10 do ataku)
+Wykucie broni własnymi rękami (+10 do ataku).
ok dzieki, a jaka bron w grze jest najlepsza? ktora lepiej walczyc jedno czy dwo reczna? bo zdaje sie ze najlepsza jedno reczna ma 160 obrazen i odureczna tez...
Najlepsza broń? Pewnie Gniew Innosa, ale ja go nigdy nie miałem. Nie chciało mi się biegać po tych wsszsytkich Skrzyniach .
Styl walki zależy od Ciebie . Jeśli chcesz uderzać dużo, szybko, słabiej i efektowniej- to broń jednoręczna i dwa miecze. Jeśli mało i mocno- b. dwuręczna .
no ale jak bede mial gniew innosa ktory ma 160 i jest 2H to bede mial te same obrazenia co bronia 1H co ma 160 tylko ze wolniej, wiec po co uzywac 2h z takimi samymi obrazeniami co ma 1h?
Widzę że grasz na cheatach ten miecz 1h to miecz królewski ale on ma tylko 80 obrażeń jak się gra bez cheatów bo jest zużyty. Ja polecam miecz przodków 1h 125 obrażeń jak go sam wykujesz i wyostrzysz ma 145 lub miecz przodków 2h ma chyba 160 +
10 za ręczne wykucie i + 10 za zaostrzenie. Jak jednak będziesz grał na cheatach to weź miecz królewski
aha to nie mozna normalnie tej kosy 1h zdobyc, bo znajomego sie radzilem jaka wziasc bron i on mi mowil ze jest 1h 160 obrazen...
ja przeszedlem kazda czesc bez kodow i 3 tez przejde , chociaz 2 wlasciwie nie przeszedlem do konca, przed ostatnim bosem przestalem grac bo chyba cos mi sie z kompem zepsulo czy cos takiego, juz nie pamietam...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.