Podsumowanie 2006

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Rok 2006 mija w najlepsze i czeka nas nowy, mam nadzieje, że jeszcze bardziej owocny 2007.
Tak mnie naszło na małe podsumowanie.
Rok był pełen wzlotów i upadków bardziej tych drugich, ale Gothic Up stoi na nogach i walczy dalej, a co najważniejsze z pozytywnym skutkiem. Na poczatku usunięto nas z g4ce, co było dla Nas ciosem, potem pokazalismy wszystkim, że Gup potrafi przetrwać takie chwile i wylądowaliśmy na nucode, którego nie wspominam za dobrze, ale jakoś się żyło. Niestety i tam dopadli nas script kides - pozdro Darkrider i inne nooby. I tak Gup zamarło, nie było nas w sieci ładnych kilka miesięcy, po czym wpadłem na pomysł reaktywacji i tak oto na stabilnym serwerze Gier.eu stoimy sobie w najlepsze.
Mamy dobrą pozycje w Googlach, a jak zapewnia Maciek będzie jeszcze lepiej.
Dziękuje Wam drodzy użytkownicy ...

Maciek, no i Tobie za to, że jesteś. :p

Hapi Niu Jer 2007 !!!

Jay_Kay

Magister vitae
Rok 2006 był ani dobry ani zły dla gup.
Zły? Dość wymienić hack - po którym forum leżało dobrych kilka miesięcy, w tym w wakacje (również pozdrawiam Wielkich Panów Hakerów) - i sprawę Najstarszego i poprzedzające ją wydarzenia, które dość ostro podzieliły userów. Ale to mamy już za sobą.
Dobry? W końcu wyszedł GIII, po upadku forum powstało, są ciekawe tematy. Wszystko jest jak dawniej, tylko na nowym serwerze.
Mam nadzieję, że 2007 będzie rokiem spokojnym i stabilnym dla forum. 2006 był przełomem za sprawą GIII, 2007 może być rokiem jeszcze lepszym. Czego życzę wszystkim userom.

G

Gray_Fox

Guest
A.D. 2006 .....

Było wiele dobrych ale i złych chwil które wpisały się w rok 2006. Z pewnością rok 2005 był lepszy i to o wiele...
Hack przez który Gup leżało na glebie przez pare ładnych miesięcy mówiło same za siebie...
Sprawa Najstarszego? Walka o sprawiedliwość? Bzdura, bunt trolli internetowych.

eMzi, Darth Scorpion, Archimonde, Big Boss, Blizna, Cahir, Cat, Jay_Kay, Kushi, Laska, Mordimer, Phoenixx, Potak, Sir Frugo, Świrus, , Wojownik Beliara, Lord Bethrezen, Grour,EdGaR, Shrat, Geralt,

Oczywiście było was z pewnością więcej ;]

Dodam do tego dziecięcego grona szanownego i niedoszłego juniora Admina Arcane'a którego każdy poważniejszy i szanujący się admin wyśmiał by na miejscu, a to dlatego, że grono zbutnowanych trolli napisało ankietę, kto jest za żeby mnie wyrzucić, a kiedy byłem na czacie pod innym nickiem, postanowiłem jak to zwykle wyjść z twarzą i samemu zgłosić rezygnację.
Wniosek jest jeden, w tamtym okresie użytkownicy i "śmietanka" tegoż portalu Gothic UP decydowało kto będzie w zarządzie.
Swoją drogą idą posty ktore zawierały screeny na to co sie dzieje na czacie, które w jakiś magiczny sposób były kasowane.

Z tego miejsca chcę tylko podziękować : Jodełce, viquxowi, Lordowi Bezimiennemu, Bobie Fecie, xaroxowi ( za to że zrozumiał pare rzeczy ostatnio....). Pzdr śle dla Moggeta, halka i MoTm'a oraz dla Kacperexa

Pozdrawiam i dziękuje.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Cieszę się, że stoicie na nogach. Cóż nucode okazało się niewypałem, sorry <_<. Życzę Wam dalszego rozwoju i sukcesów w zdobywaniu page ranku i nowych userów. Happy new year ;)

mogget

forumowy obibok
VIP
cóż ja nie byłem tu od zawsze ale w jakiś miesiąc po mojej rejestracji był ten hack pamiętam wszelkie próby odzyskania forum prawie wszystkie upadły. Ale dużo w tamtym czasie zawdzięczamy xaroxowi to on próbował od nowa założyć forum, starał się lecz nie wyszło; lecz teraz już od miesiąca albo i dłużej stoimy na nogach i jestem z tego bardzo zadowolony.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom