Podfora "informacje"

Status
Zamknięty.

Broother

Member
Irytuje mnie to, że każdy temat jest poruszany po dziesięć razy. I tutaj taki pomysł.

Można by w każdym dziale o Gothicu, w forum "O grze" zrobić podforum "Informacje". Tam userzy pisaliby artykuły, które nie pasują do strony głównej, np. jak zarobić szybką kasę. Te arty, które są dobre, zostałyby przyklejone, a te "złe" arty usunęłoby się. Myślę, że to dobry pomysł, wtedy nie będzie takiego bajzlu na forum. Jeśli ktoś szukałby konkretnej informacji, nie musiałby szukać po całym forum, a jeśli szukanie nie powiedzie się - mógłby napisać nowy temat.

A wy userzy, co o tym myślicie?

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Do dupy. User niech się sam ruszy, poćwiczy palce, i kliknie "Szukaj" ;p Moje nieważne zdanie xp

Kacperex

KacŚpioszek
Pomysł dobry, ale spłonie na panewce.
Niestety poziom chęci wyszukiwania postów, ba nawet ich czytania u nowych jest żenujący. I niestety nawet szczególowy dział dla informacji tego nie zmieni. Ludzie wolą napisać i dostać odpowiedź niż szukać. Oni są nowi i oni nie przerobili setek jak nei tysięcy tematów, tak jak my siedząc tutaj po kilka lat.

Thran

Che Świniara
Tak naprawdę to dział by się przydał bo ciągłe mówienie: UŻYWAJ WYSZUKIWARKI ! co do niektórych nie skutkuje więc ja byłbym za działem.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Moim zdaniem nawet jakbśmy im podali informacje na złotej tacy w dziale to i tak wolą zadac debilne pytania...bo tak jest wygodniej....więc nic tego nie zmieni nawet nowy dział..

Karpielek

VIP
VIP
Pomysł dobry ale i tak by się nie sprawdzał. Nowi jak przychodzą na forum to pierwsze co robią to zakładają tematy, czasem nawet bezsensowne a jak dostają odp. to zaraz znikają :p Gdyby może byli na stałe, to może by się to sprawdziło. No i jest wspaniała sygnatura Feomathara Instrukcja Obsługi Forum :D , może coś w rodzaju prezentacji. No chyba że Feo ma prawo autorskie. Ale to jest fajne xD

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hm powiem tak

jestem nowa i zielona na tym forum ale jestem moderatorem na innym forum :) i wiem że faktycznie nowe osoby zazwyczaj nie szukają czy był podobny temat itp i tylko skrobią swój - tak jakby jego problem był najważniejszy

ja starałam się używać tej waszej szukajki i przyznam szło mi to ciężko ale podobno trening czyni mistrza :). pozatym faktynie jest sporo różnych postów i nawet jak wyskoczą podobne to zdaża się że komuś nie chce się tego czytać.

pozatym część tematów jest tu zamkniętych i miałam ochotę coś dodać do jednego tematu ale jak zamknięty to wiadomo - brak takiej możliowści i tak sobie myślę że nowi pewnie też z tego powodu zakładają nowe posty - ale mogę się mylić :)

ja u mnie na forum od czasu do czasu robie taki porządek ze posty o tej samej tematyce łączę ze sobą i jest mniej tematów i mniejszy bałagan :).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom