Podarunki Dla Gonzalesa

Status
Zamknięty.

Elektric

Member
Oddałem mu złoto, rudę i i tą panienkę. Ale księżycowe ostrze oddałem temu kowalowi. Jaki inny miecz mogę mu dać? I czy w ogóle mogę czy mam robić rozwałkę?

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wystarczy, że odbierzesz Ismaelowi ten miecz. Zaatakuj go, powal na ziemie (tylko nie dobijaj) i zabierz z jego ciała broń. Potem zanieś ją Gonzalesowi.
Miłej gry.

Xingu

Member
Rangiz, nie zawsze się taka sztuczka uda. Ja zrobiłem dokładnie tak samo jak kolega, i pomyślałem że go obije zabiorę broń i oddam. Ale gdy go pobiłem, zabrałem miecz poszedłem do strażnika, nie miałem opcji dania mu miecza.
Zostało mi wykonać pozostałe zadania i wybić miasto. Bo save przed daniem miecza miałem dużo wcześniej...

Elektric

Member
Dzięki. Próbowałem tak zrobić ale mi nie wyszło. No nic to jedyna nadzeja - że uda się po wgraniu łatki.

Edit:
nie dało rady oddać miecza, ale zrobiłem inaczej (i chyba znalazłem inny miecz który można dać...półksiężyc). Zauważyłem, że można oddać też weksle M..... Więc to jego pobiłem i oddałem papiery.

Zawieszam, po wgraniu łatki napisz do mnie na PW czy problem rozwiązany | Rozwiązane - ED

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom