Podarunki Dla Gonzalesa Lub Mora Sul Na 100% ?

Status
Zamknięty.

cord7

Member
mam reputacji w Mora Sul 95 % Zrobiłem już wszystkie zadania i zostało mi jedno nie dokończone Czyli podarki dla Gonzalesa

Dałem mu :
- Księżycowe Ostrze
- Alime
- 1000 złota
- Paczke Bagiennego Ziela
- Weksle Masila

CO jeszcze można mu dać ??!! Gdzieś chyba ktoś coś wspominał o jakiejś rudzie którą można dać Gonzalesowi ....

Elessar

Inkwizytor
Weteran
To zadanie wypełnia się kiedy pogadasz z gościem od podarków, żeby Cię wpuścił. Wtedy on powie, że możesz wejść i zadanie się wypełni. Ale to zadanie nie daje chyba reputacji.
A tak w ogóle to po Ci rep na 100 % ? Przecież wystarczy 75 % Chyba, że chodzi o expa.

P.S. Nie opłacało się dawać mu weksli. NIe będziesz miał ognistego pucharu (chyba że ukradniesz :p)

cord7

Member
Yyyyy Wiesz co ja jestem zawodowcem i staram sie wszystko robić na maksa każdego Gothica znam na pamięć . Weksle napierw Dałem Masilowi a potem go pobiłem i wziąłem od niego spowrotem i dałem Nasibowi w darze dla Gonzalesa . Kurde nie wiem co nie tak poszło że mi brakuje tych 5 % bo zabiłem Yussufa Zostałęm mistrzem Areny Zadania z tymi laskami porobiłem , handlarzwi Fressulowi pomogłem Kaffu dałem kase i zabiłem jego Ludzi ehhhh i reszcie teżwszystko zrobiłem :( hehe nawet Angara chicałem dać Gonzalesowi ale nie chciał go :p

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Ja też znam G3 na pamięć, wiem o nim wszystko. Za niedługo (czyli jakąś godzinkę) będę miał spis zadań z Mora Sul to zeedytuje tego posta. Zobaczysz co Ci brakuje i już.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom