Początki Gothic 3

Status
Zamknięty.

Thoro

New Member
Witam !
Jestem na początku gry wybijam wszystkich orków i tutaj się pojawia mój problem , co mam robić dalej gdzie iść itd. jakimś fartem doszedłem do miasta którego otacza bariera i chyba do nordmadaru tam gdzie jest śnieg ale mnie odrazu zabijają , proszę was powiedzcie gdzie mam na początku gry iść co robić jakie miecze najlepiej kupić itd.

Schulz

Member
no coz poczatki w grach rpg bywaja trudne...
na poczatku radze zalatwic interesy w Ardei, zagadac ze wszystkimi, potem udac sie do Reddock i zrobic to samo, no i wreszcie do Cape Dun. powinienes miec juz wtedy kilka leveli, wiec zdecyduj sie na jakas sciezke (rycerz, lucznik, mag), konsekwentnie inwestuj pkt nauki (na poczatku radze sile i zrecznosc) i KONIECZNIE zakup sobie zbroje, jesli masz slabe fundusze proponuje zwykla skorzana, jesli nieco wieksze rozejrzyj sie za zwyklym pancerzem Buntownika, Najemnika lub Asasyna. unikaj ciezkich potyczek, nie walcz z wiekszymi grupami orkow, pozbieraj troche roslinek, spladruj kufry itp. jak masz klopoty - PAMIETAJ prawy Shift => sprint :) odradzam na poczatku wyprawe do Nordmaru lub pustyni Varrant.
to tylko propozycja, tak naprawde radzilbym Ci samodzielnie odkrywac ten Swiat....

pozdrawiam i powodzenia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom