Pożegnania

Status
Zamknięty.

Dark Shadows

Active Member
Hej.

Dzisiaj odchodzę z tego forum. Już od jakiegoś czasu chciałem to napisać aż dziś postanowiłem. Minęła mi chęć na pisanie postów i odpowiadanie na tematy. Znużyło mi pomaganie w temacie o G3 gdzie prawie nikt nie umie użyć opcji szukaj. Przestałem oglądać tematy i prawie nie uczestnicze w życiu forum. I najważniejsze straciłem w sobie klimat forum. Nie widzę już tej magii.

Chciałem się z wami wszystkimi pożegnać a zwłaszcza z takimi osobami jak Jay_Kay (mam nadzieje, że mi to wybaczy), halek, Kacperex, doctor, szczurek, Jodełko, Sever, Gray_Fox i reszta śmietanki forum, którą znam lepiej lub gorzej.

Dziękuje wam za wspólnie spędzone prawie dwa lata, za pomoc w wielu sprawach, za wspaniałe dyskusje, za przesiadywania na czacie i za was samych. Podziękowania też dla Leśników, z którymi byłem w gildii.

Oby się wam wiodło na forum i w życiu. : )

Pewnie raz na kilka miesięcy wpadnę jako gość zobaczyć, co tam u was. Jeszcze tego nie wiem.

Żegnajcie.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Szkoda że odchodzisz :eek: Już zaczynałem cię lubić. Sporo zrobiłeś dla forum... ze wszystkich twoich 827 postów, nie da się wyróżnić spamerskiego posta :p To świadczy o tobie. Mam nadzieje że będziesz wpadał od czasu do czasu na forum. To forum właśnie straciło wartościowego człowieka...

3-maj się!
Pozdro

halek

Member
Cóż, forum opuszcza wartościowy, pomocny, szanowany user. Cieszę się, że mogłem Cię poznać, byliśmy w jednej gildii, jednak przede wszystkim, że koniec Twojego pobytu na forum nie oznacza końca naszej znajomości ;]. Wpadnij od czasu do czasu, choćby jako gość.

Trzymaj się.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zapewne nie polubiłęś mnie od naszego pierwszego spotkania
lub zapewne wcale mnie nie pamiętasz, aczkolwiek ja bardzo cię
ceniłem i polubiłem za to co piszesz i jakie masz poglądy.
Szczerość i otwartośc sprawiły, że mam do ciebie szacunek
i w pełni popieram blada, że chyba żaden z twoich postów
nie ma prawa być określany spamem. Żałuję, że nie mogliśmy
pogadać i że już nie beziesz tu zaglądał, szkoda takiego usera

pozdrawiam

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
I oto odchodzi jeden z wzorowych userów. Zawsze zadziwiały mnie jego posty, nic na sile, odpowiednia wielkości i mądre. To dla forum duża strata, mam nadzieję że jednak czasem zaglądniesz tu. Zawsze twoje posty będą dla mnie wzorem i twój zapał, który jednak minął. Mam nadzieję, że zostaniesz zapamiętany przez userów, jak inni "wielcy" (Glif, Strażnik świątynny, BoRyS itp.). Smuci mnie to odejście, a jakże. To pogarsza poziom forum, mam nadzieje że świerzacy wkrótce zaczną pisać lepiej, w końcu my też od początku nie byliśmy good.
Adios amigo!

PS: Mam podobna sytuacje do ciebie, ale ja nie odejdę ;], nie mogę;).

G

Gray_Fox

Guest
No cóż, bywaj.

Na zawsze zapamiętam te wspaniałe dyskusje o wierze i w to w jaki sposób umiałeś obronić swoje racje. :)
Mam nadzieję że jeszcze se pogadamy na gg ;]
Pzdr i powodzenia.

Kacperex

KacŚpioszek
Cóż począć ;)
Adios powodzenia w zyciu.
Kiedyś na pewno tu wrócisz, od tak nei idzie zerwac z forum. Kiedys ciekawośc nie raz Cię tu przyprowadzi.
Zobaczymy się przy dodatku do G3 na pewno.
Bywaj

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom