Pierścienie

Status
Zamknięty.

DegageCul

New Member
Mam taki błąd/bug że mogę założyc tylko jeden pierścień naraz:/ Próbowałem zdjąć wszystko i na nowo założyć, nawet przeinstalowałem grę i nadal to samo. Muszęwczytywać poprzedniego sejwa czy jest jakis sposob na to?

triox

Member
CYTAT(DegageCul @ 15-12-2007, 16:19) [snapback]162372[/snapback]
Mam taki błąd/bug że mogę założyc tylko jeden pierścień naraz:/ Próbowałem zdjąć wszystko i na nowo założyć, nawet przeinstalowałem grę i nadal to samo. Muszęwczytywać poprzedniego sejwa czy jest jakis sposob na to?

jakies pliki czy cos musialy sie po przestawiac ale niewiem co polecam grac od tego save'a

matix24

Member
Postac moze zalozyc jeden amulet i dwa pierscienie. Po ponownej instalacji powinno wszystko chodzic poprawnie.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Zacznijmy od tego że dzieje się tak tylko wtedy gdy UŻYWASZ KODÓW!
Ale sposób jest. Włączasz swoje kody, lecisz za pomocą F8 bardzo wysoko, potem spadasz i sie zabijasz. Jak już leżysz martwy naciskasz raz F8 i zakładasz. Będzie się dało.

CYTAT
Postac moze zalozyc jeden amulet i dwa pierscienie. Po ponownej instalacji powinno wszystko chodzić poprawnie.
Boże, koleś. N00b i spamer 2007... Napisał że re instalował grę i wie przecież że można założyć jeden amulet i 2 pierścienie... <nie obrażamy innych>

Krystianek75

New Member
Rany, mówisz najpierw, że możesz założyć jeden, a potem, że 2 ... W ogóle nie wiem po co ten temat :/ ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom