Pierścienie Wasalne

Status
Zamknięty.

Qrczaak

New Member
Witam. Znalazłem 5 pierścieni wasalnych (byłem w punktach zaznaczonych na mapie), ale nie wiem gdzie jest 6. We wszystkich miejscach byłem po dwa razy, aby sprawdzić czy przypadkiem nie zapomniałem "wyjąć" pierścienia z Nieumarłego-Władcy. Niestety okazało się, że wszystkie zebrałem i nadal mam ich tylko 5. Zabiłem też Patrocosa czy jak mu tam. Jeśli ktoś wie gdzie jest 6 proszę o odpowiedz.

Zomin

Member
Być może nie możesz znaleźć świecidełka z ruin na wschodnim wybrzeżu? Poszukaj tam, w pobliżu kilku szkieletów jest zejście do piwnic, wystarczy, że pociągniesz za pierścień wiszący na ścianie, a otworzy ci się tajne przejście za szafą. Można tam znaleźć parę cennych artefaktów, grupkę umarlaków i przedmiot, którego szukasz.

Qrczaak

New Member
Tak , dokładnie tam znajdował się pierścień, dziękuję za pomoc.

A tak przy okazji... zszedłem już z inkwizytorem do wulkanu i muszę otworzyć drzwi za pomocą jakiś mechanizmów. Poszedłem na północ tak jak kazał Inkwizytor ale nic nie znalazłem, więc przeszukałem całą jaskinie i nadal nic. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić co mam zrobić?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
musisz iść napółnoc i dojść totakiej jakby mini "świątyni"
znajdujesz wejście i musiz omijac pulapki (dokladnie 4) gdy dojdziesz do glownej sali jest dxwignia masz ja pociagnac i wracasz do mendozy

Qrczaak

New Member
Już znalazłem rozwiązanie, musiałem zamienić się w łodzika aby przejść ciasnym przejściem. Dziękuje za pomoc. Temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom