Petardy

Status
Zamknięty.

Adi Galia

Member
Założyłem ten temat, aby dowiedzieć czy lubicie puszczać petardy ?? Ja bardzo lubię nawet nie wiem dlaczego
tongue.gif

Bardzo lubię ahtungi (niewiem jak to się pisze), gdyż mają głośny wybuch
Podobają mi się wyżutnie sztucznych ogni
biggrin.gif
są naprawdę cool. Świetnie wybuchają petardy dwustrzałowe
tongue.gif

Jednakże nic nie zastąpi małych korsaży
wink.gif

Czekam na wasze zdanie

Pozdro
biggrin.gif

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Pisze się Achtung:p, pzred chwilą sprawdziłem, mam dwa(tylko, bo nie byłęm zakupić arsenał). Ja lubie petardy, wsyztskie mocno i efektywnie wybuchające(ohh te żuczki, masakra XD) oraz jakieś wulkany widowiskowe, miałem kiedyś takiego że jest cholernie wielki ogień i gale wylatują rakiety które wyje... buchają efektywnie na niebie... och takk xD... A w tym roku jakoś tak wyszlo ze nie poszłem do kumpli na działke bo się nie spytałem czy moge wpaść(nie było okazji:( ) Tylko se na chwile wyjde pzred blok se popatzreć i postzrelać troche bo nie kupowałem w tym roku petard(nie szłem na giełde z kumplami po tym jak dwa lata temu jednemu lolkowi z rakietki w ucho walnąłem, prawie ogłuchł...).
To tyle.
Pozdrawiam Jodełko kiszący w chacie na sylwestra
sad.gif

G

Gray_Fox

Guest
Ah Jodełko, nie tylko ty masz dylemat że zostaniesz w chacie. Matka gdzieś polazła i niema jej a niemam kluczy i z chaty nie wyjde..no może do ogródka :/ :/

Petardy- a jakże. Tylko takie żeby ręki nie odpierniczyło (bym nie mógł pisać na forum!
biggrin.gif
) Lubie wszelkiego rodzaju rakietek po Achtungi, Korsarze, małe bomby. Ta, rok temu to był hardkor. Zobaczymy dokładnie za 47 minet czy bedzie to samo
tongue.gif

Czekamy czekamy 47 minut....
biggrin.gif

EDIT: Tylko 14 minut

EDIT MAMY 2006 ROK! HURA !
tongue.gif

sebi

Member
Ehh Ja mam zraz do petard .... 2 lata temu taki maly pirat wybuchl mi 2 cm od reki ... skaczylo sie na popazeniach i chwilowej guchocie .... Ale takie widowiskowe Fajerwerki lubie ogladac...

+++++Moj 100 post+++++

POZDRO
cool.gif
cool.gif

EdGaR

Member
Hehe, ja uwielbiam petardy, w tym roku zkupiłem z tatą cały arsenał, więc jest z pięć achtungów ( chyba dobrze
smile.gif
) i mnóstwo innych petard. Oooo. bym zapomniał, walczyliśmy z braćmi, ja korsarze oni śnieg, było ekstra
smile.gif

I ja również sylwka spędzę w domu ;/

Pozdrawiam

sebi

Member
Byc moze spam - ale ze tak sie wtrące
biggrin.gif
:D co to są te achtungi -jak wyglądaja ???????

Jedi

Caporegime
VIP
Moimi ulubionymi petardami są, moździeże i wyrzutnie, nie lubie petard typu ahtung, co prawda są bardzo efektowne, ale mojemu koledzie kiedyś taka wybuchła 10cm oc palców i skończyło się skróceniem ich o ok centymetr, tragedia...
sad.gif
do dzis ma centymetr mniejszy palec wspazujący, musiał się nauczyć pisać drugą ręką... cóż... A co do fejerwerków to podobaja mi się takie jakie są na festynach, takie ogromne i niestety drogie:(...

pozdro

zostały tylko 23 minuty

P.S Ahtungi to są jedne z największych petard, należa do grupy petard pocieranych co czyni je bardzo niebespiecznymi...

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
QUOTE (sebi @ 01-01-2006, 01:33) Byc moze spam - ale ze tak sie wtrące
biggrin.gif
:D co to są te achtungi -jak wyglądaja ???????
to sa takie duże petardy ktore żeby wybuchnęły musisz dlugo czekać
tongue.gif

ale za to jakie sa później efekty...., położyłem pod achtungiem figurke Vegety z dragon balla, zostawał sama głowa...
to tyle:p sporki za off-topa ale musialem mu wytłumaczyć
tongue.gif
bo chłopak mało doświatczony.

EDIT:
Na klatce pusciłem Achtunga... jak wyje... buchnęło to taki huk, aż mną zatrzęsło i mnei z nóg zwaliło, tyle jest teraz tam dymu ze jak moja siostra wróci to nie będzie widziałe gdzie iść... a co do achtunga to mój tata w mieszkaniu aż poczuła że nim zatzręsło... lOOOl za rok kupuje se jednak ekwipunek , głośny i rzjebe całej klatce bembenki xD

Adi Galia

Member
Ja puszczam korsarze przez okno jest super
tongue.gif
tongue.gif
Nie mogę się doczekać pónocy, żeby odpalić "Batmana" mam takie dwie wyżutnie
biggrin.gif
Oraz mnóstwo firewereków
biggrin.gif

Pozdro
biggrin.gif

Yezo

Active Member
Dla mnie jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto wole tą kase wydać na jakiś dobry trunek %...a puszczanie petard to przynajmniej w moim mniemaniu zabawa dla dzieci (bez urazy panowie
tongue.gif
) Co tu jeszcze pisać, poprostu mnie to nie rajcuje i tyle

Big Boss

Member
hmm petardy strzelałem tylko dlatego, ponieważ moj starszy dostał w pracy za friko, więc po co maja się zmarnowac a tak to już poprsotu nie chce na to kasy wydawać (chyba że starsi stawiają) tylko tak jak Sebek napisał albo coś % (mój starszy dużo tego nakupił i oczywiście się po probowało ) albo jakaś dobra gra
biggrin.gif
.

PS: W ten sylwester niestety spędziłem w domu, ponieważ nie chciałem iść do kolegów i pić tanie niedobre wino (łeeeeeeee) i się najebać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom