Pewnego razu przy przeglądaniu forum natknąłem się na temat Vezyra z najnowszym patchem do Zmierzchu Bugów, pomyślałem, że gra stanie się grywalna, będzie mniej lagów, lepsza optymalizacja, no cokolwiek. Gdy po raz pierwszy uruchomiłem grę na patchu to zasmuciło (wkurw**o) mnie to, że nie mogę wczytać mojego starego stanu gry, ale nie była to rzecz straszna bo nie grałem długo. Może jakieś 1,5h. Ale nie o tym chcę napisać, po kliknięciu na napis Nowa gra zadziwiło mnie, że pasek ładowania tak szybko pokonuje następne centymetry na monitorze(ładowanie to zawsze była raczej wada G3), lecz na ostatniej prostej zaciął się na dobre 4-5 minut. Już po uruchomieniu gry zauważyłem, że chyba coś jest nie tak, Anog (czy tam Inog, jeden uj) zamiast siedzieć na taboreciku wisiał w powietrzu. Ponadto moim zdaniem patch zmniejsza jakość tekstur, bo bez niego grafika jest ładniejsza, podmienia czcionkę na jakąś prostokątną, która na pewno nie jest wcale ładniejsza od oryginalnej. Nie pamiętam więcej, bo robiłem to z jakiś tydzień temu, ale Patch 1.07 , który miał poprawić rozgrywkę w moim przypadku ją pogorszył jeszcze bardziej.
Może ja coś źle zrobiłem, trzeba zainstalować wcześniej jakieś inne patche ?
A jaka jest wasza opinia napiszcie, może tylko ja tak mam.
Może ja coś źle zrobiłem, trzeba zainstalować wcześniej jakieś inne patche ?
A jaka jest wasza opinia napiszcie, może tylko ja tak mam.