Mam pytanie oddaję Marcusowi ognisty puchar ,a gdy idę dalej to widzę że paladyn George nie żyje orkowie go zabijają za każdym razem ,a ognistego pucharu mu nie oddałem
Nic nie poradzisz. Po prostu nie oddasz mu pucharu, ale to nie wpływa na rozgrywkę, bo zadanie z Ognistymi Pucharami jest nieobowiązkowe w grze. Można normalnie grać dalej, tyle, że exp stracisz i te przedmioty, co paladyni dają.
Musisz grac dalej i olać tego Georga.
Jesli naprawde nie da sie nic zrobic zawsze mozna uzyc kodu
Wiem, ze to zalosne, ale jesli ci zalezy zeby ukonczyc ta misje nie masz chyba wyboru
spawn Georg - i po sprawie
Jest rozwiązanie i to bez użycia kodów... przynajmniej tak mi się wydaje. Kiedy masz już Błogosławione Ogniste Puchary, to prześpij się do RANA lub POŁUDNIA. W żadnym wypadku nie idź do świątyni w Vengardzie o ŚWICIE i o PÓŁNOCY (o zmierzchu raczej też nie powinieneś), bo wtedy buntownicy zauważą orków i zaczną z nimi walczyć. O ranku lub południu przeteleportuj się do świątyni w Vengardzie (o ile nie oddałeś tego teleportu dla Lee) i porozmawiaj z Marcusem i Georgem, wtedy już nie powinni walczyć.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.