Otwieranie Zamków

Status
Zamknięty.

alionik

Member
mama problem gram po stronie inkwizycji i che się nauczyć otwierania zamków ale wydałem już cida który tego uczył no i mie ma mnie kto tego nauczyć. gdzie teraz może być cid i czy jak rzucę na niego czar żart to czy będzie mnie uczył. podobno uczy też jakaś patty ale czy dla inkwizyji też jak tak to kiedy gdzie i do jakiego stopnia

olej

Member
Tak na mój łeb to mogłeś trochę wcześniej o tym pomyśleć :) ale dobra Patty Cię nauczy tego bodajże po wykonaniu zadania ze skarbem Stalowobrodego, ale pewien nie jestem. Jakby co to jeszcze Karlsen w Klasztorze uczy, albo Dalman( ten co przerzuca gnój za knajpą Harloka).

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Patty uczy w 2 rozdziale otwierania zamków 3 w kazdym momencie wystarczy ze wyprowadzisz ja z miasta
Damian przerzucac gnoju uczy tylko do 1 a karlsen do 2 w 1 rozdziale a skoro cida wydales to w 1 rozdziale nei nauczysz sie otwieranai zamków 3

alionik

Member
a gdzie jest ten koleś co przerzuca gnój. a tak ogólnie to przydała by się jakaś lista postaci, handlarzy, i nauczycieli. Żeby chociaż pojawiło się coś na forum gothic up...

a przy okazji to gdzie zdobędę jakiś hełm i jakąś zbroje lepszą od płaszcza oficera

olej

Member
Dalman jest za kuchnią Harloka w klasztorze. Od wejścia gdzie jest Pallas wychodzisz na dziedziniec i stojąc na wprost do kuźni idź w prawo. Przejdziesz obok Vitusa i po zakończeniu zabudowań po prawej stronie udaj się jedyną ścieżką w tą stronę.
Lepszy pancerz dostaniesz po przyłączeniu się do jakiejś gildii, a o hełm się nie martw. Dopiero w II, III rozdziale będziesz mógł jakieś znaleźć.
Dzięki, że powiedziałeś o liście. Może uda się ją niedługo zrobić.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom