Oswobódź Nordmar

Status
Zamknięty.

tyrwes

Member
Witam. Mam problem ze znalezieniem jednego z obozów orków w Nordmarze. Od razu powiem, że żaden wcześniejszy temat tego typu mi nie pomógł. Oto obozy, które już zniszczyłem:
- nieopodal grobowca Angira
- naprzeciw grobowca Baldara
- nad morzem
- obóz ze skrzynią
Chciałbym powiedzieć, że obóz przy grobowcu Akaschy jest już oczyszczony. Nie jest to raczej bug, gdyż po raz drugi przechodzę tą misję i miałem ten sam problem za pierwszym razem.
Z góry dziękuję za rzetelną i konkretną odpowiedź.

tomisakis

Whiskas
VIP
Patch jakiś wgrywałes?

Zdobyles kamienie wszystkich przodków?

A to treść solucji

Kiedy już zdobędziemy moc przodków, Kerth zechce, byśmy uwolnili Nordmar od orków. Mamy zniszczyć pięć ich najważniejszych obozów, a także odbić kopalnię Klanu Młota. Walki te nie będą łatwe (poszukiwania obozów też - są rozsiane po całym Nordmarze), pamiętaj, aby nie rzucać się od razu w największy tłum, tylko starać się pokonywać przeciwników pojedynczo, a zwłaszcza zachodzić szamanów, skracając odległość do nich. Za każdy rozbity obóz otrzymasz 2500 PD i +2 do reputacji w Nordmarze. Po wykonaniu zadania porozmawiaj z Kerthem (dodatkowe 1500 PD). W nagrodę będziesz miał do wyboru: Miecz Nordmarczyka, 10000 sztuk złota lub sztabkę czystej rudy.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom