Opowiadanie

Lord Sado

Member
Jak zapewne wiecie lub nie... g.up jest dla mnie czymś więcej niż jakimśtam forum o gothicu... to jest cały mój forumowy początek. Wszyscy ludzie są dla mnie cenni z tego forum... kiedyś, gdy byłem jeszcze młodym userem, poznałem dużo ludzi... po "utracie" gg utraciłem z prawie wszystkimi kontakt. Oczywiście... utrzymuję jeszcze z paroma osobami, lecz już naprawde mały ;( Wiele osób już odeszło tj. Grour - mój stary przyjaciel [winny mi jeszcze przysługę ;p ]. Pamiętam, że dobrze mi się układało z jedną z dziewczyn na forum. Pozapominałem kompletnie nicki osób... z którymi miałem kontakt, więc jeżeli ktoś mnie jeszcze pamięta to niech śmiało pisze na gg... wprawdzie zmieniłem się, ale raczej na lepsze. Ale do rzeczy!
Nie byłem pewien gdzie umieścić ten temat, ale postanowiłem dać go tutaj.

Zapewne wielu z was pamięta moje amatorskie opowiadania... cóż, można powiedzieć, że wywoluowałem [xD] w tej "dziedzinie". Postanowiłem napisać kolejne... "Zmienna Wiara". Dotyczy ono moich uczuć na [głównie] 3 forach internetowych o gothicu. Pierwszym z nich jest właśnie g.up. Układam swoją historię... lecz by wam się odpłacić za to wszystko wplatam także pomniejsze wątki innych. Jeżeli ktoś chce zostać "wepchnięty" do mojego opowiadania to niech tylko napisze w tym temacie. Nie chcę dawać niektórych osób do opowiadania bez ich pozwolenia, a na pozwoleniu głównie zależy mi:

- Starej Gildii Zbóji
- Starej Gildii Magów
- Starych przyjaciół
- Kacpiego

:pp

Fabuły zdradzać wam nie będę. Jeżeli ktoś chce być w opku to niech dokładnie napisze:
- pod jaką nazwą chce być w nim (tzn. Nick/Imię [choć raczej to będę forumowe nicki ;] ]
- główny charakter
- profesja

Jeżeli ktoś czegoś nie rozumie (a bym się nie zdziwił, tak jakoś... nie trzeźwo się teraz czuję) to niech pisze na gg ( 10176330 ) lub tlena ( lord_sado )

Pozdrawiam

PS. Dodam, że polog i 1 rozdział opka na foro już są od dawna ;]

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Witam, nie wiem czy chodzi Ci o aż tak stara gildie Zbójów, lecz jeśli tak to jako jej pierwszy dawny zastępca (z przed 1,5 roku) zgłaszam Gildie Zbójów do chęci w wystąpieniu w opowiadaniu.

A jeżeli chodzi o mnie to możesz mnie umieścić, (może być epizod jakiś :) )
- pod jaką nazwą chce być w nim (tzn. Nick/Imię [choć raczej to będę forumowe nicki ;] ] -- tu to wszystko jasne ;)
- główny charakter -- zacytuje reklamę 'Dobry Feo... Ale zbój' :> (powinno wystarczyć :) )
- profesja -- nie mam konkretnego pomysłu, wiec może jakiś łowca czy coś ?

Do góry Bottom