Okara Potrzebuje Wiecej Ludzi I Tu Jest Problem

Status
Zamknięty.

Qual-Larzuk

New Member
no wiec tak jestem w Okarze dostalem to zadanko znalazlem juz Rufusa, Rakusa,Owena i Randalla w solucji pisze ze Kendela i Fraser siedza w jakis ruinach a Kent w jaskini no i tu jest moj problem bo nie umie tych miejsc znalesc przeszedlem juz spory kawalem i jakos na nie nie trafilem

aaa czy moge zniszczyc Okare bo dostalem takie zadanko od orka a w srodku siedzi jeden palek i zastanawiam sie czy on bedzie jeszcze do czegos potrzebny

RobsonAjax

Member
Fraser z Kandelą, jak i Kent są na pólnoc, północny-wschód od Okary.
Wejdź do Gothic 3-->Problemy-->Mapy (temat jest przypięty). Tam będzie ich lokalizacja.

Jeśli grasz po stronie któla to radziłbym nie niszczyć obozów buntowników, jeśli jednak trzymasz z orkami, to wyełnij zadania w Okarze- zbierzesz doświadczenie i kasę, a potem ją zniszcz, jeśli musisz...

Pozdrawiam.

Zomin

Member
Palek tez daje sporo misji, wiec lepiej nie niszczyc Okary(puki co), wykonac zadania(prucz przyjecia zadania zniszczenia Montery), a potem zniszczyc Okare...
Ale jak pomagasz buntownikom NIE NISZCZ OKARY.

bredpl

Member
Wiesz co na razie radzę ci nie niszczyć żadnych miast. Po pierwsze wykonaj wszystkie misje w miastach oprócz tych z ze zniszczeniem i wyzwoleniem a potem idź do następnego miasta. Wyzwolenie i niszczenie miast zostaw na późniejszy etap gry gdy już wszędzie byłeś bo po co masz teraz niszczyć Okare (jeśli trzymasz z Orkami) nie lepiej później. <_< ;) :D :blink: :) B)

Teraz wogóle się tym nie martw, będziesz się martwił tym później. :D ;)

Myślę że pomogłem :D ;) :) B)

Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom