Ognisty Golem

Status
Zamknięty.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jakimkolwiek lodowym czarem lub też błyskawicą. Na te czary jest on wrażliwy. Tylko pamiętaj, że mają one stosunkowo małą siłę rażenia, więc musisz mieć kilka zwojów tych czarów, żeby rozprawić się z dziadem :).

Vendetta

Deathproof
VIP
Rangiz, a po co zwoje :)?
W Lodowym Golemie jest taki przedmiot co umożliwia Ci rzucenie lodowego czaru, prawdopodobnie Serce Lodowego Golema. Wystarczy jedno zaklęcie i golem jest martwy ;)

Potak

Member
Tylko o ile dobrze pamiętam to użycie tego serca lodowego golema wymaga ponad 600 pkt many ;O Więc raczej niemożliwe do spełnienia ;)

Vendetta

Deathproof
VIP
Nie wiem ;) Ale u mnie w golemie były dwie rzeczy, serce i jeszcze coś. No, ale na prawdę nie pamiętam :p
Anyway to co wyrzucił golem zabije ognistego.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
lodowy golem wyrzuca serce lodowego golema i kawałek lodowego golema i pamiętam że jedno z tych rzeczy zabijało ognistego ale najlepszy sposób na ognistego to chyba piorun kulisty :)

luke22

Member
Nie wiem jak było u was ale u mnie i u moich kolegów lodowe czary nic mu nie robiły. działała tylko błyskawica (może coś jeszcze np. piorun kulisty nie wiem nie próbowałem) jakieś 3 czary ale porządne i golem pada martwy ;)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Przecież jak w ognisego golema walniesz byle jakim lodowym czarem to on już pada wystarczy najsłabsza lodowa strzała xD

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Wystarczy kilka zwojów z zaklęciami lodowymi i eliksir mana(jeśli ktoś nie inwestował w mana punktów nauki).Te golemy nie są takie trudne do pokonania jak były opisane w księgach Magów Wody :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom