Odpalenie Gry

Status
Zamknięty.

krolwioski

New Member
mam problem z odpaleniem gry...
jak biore nowa gra to gdy sie wczyta do konca wyskakuje mi cos takiego:

Pierwszy komunikat:

nazwa okna z komunikatem: gCScriptAdmin::RunScript(..)

Komunikat: Scripted script is not registered: OnInit !

Przyciski do wyboru: Abort, Retry, Ignore

gdy wezme Abort zamyka sie gra, jak wezme Retry wywala drugi błąd, jak wezmę Ignore włącza sie gra i wszystkie NPC stoja w jednym niejscu nic nie mozna zrobic oprucz chodzenia, nawet nie da sie biegac. zadnych czynnosci nie mozna wykonac, bariera nie wali we mnie jak do niej podejde, kompletnie nic tylko chodzenie...

Drugi komunikat:

Komunikat: Scripted script is not registered: OnProcessRoutine !

gdy wezme Abort zamyka sie gra, jak wezme Retry wywala trzeci błąd, jak wezmę Ignore włącza sie gra i wszystkie NPC stoja w jednym niejscu nic nie mozna zrobic oprucz chodzenia, nawet nie da sie biegac. zadnych czynnosci nie mozna wykonac, bariera nie wali we mnie jak do niej podejde, kompletnie nic tylko chodzenie...

trzeci komunikat:

Komunikat: Scripted script is not registered: GetDCCRadius !

gdy wezme Abort zamyka sie gra, jak naciskam Retry po prostu wywala ten sam komunikat bez konca bo naciskalem setki razy i nic, jak wezmę Ignore włącza sie gra i wszystkie NPC stoja w jednym niejscu nic nie mozna zrobic oprucz chodzenia, nawet nie da sie biegac. zadnych czynnosci nie mozna wykonac, bariera nie wali we mnie jak do niej podejde, kompletnie nic tylko chodzenie...

mozna cos z tym zrobic? zaczelo sie tak dziac jak przeinstalowalem windowsa, wczesniej tylko czasem podczas gry wywalala jakas konsola i zamykalo gre, ale ta konsola wywalala w kazdej czesci gothica :D, wiec to rutyna...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom