Odinstalowanie Dodatku

Status
Zamknięty.

gh0st22

Member
Piszę z pytaniem czy jest jakiś sposób odinstalowania dodatku Noc Kruk z platynowej edycji ?

Kacperex

KacŚpioszek
Na pewno, po przez dodaj/usuń programy. Jest pod normalnym Gothiciem.
Lub z folderu z grą.

gh0st22

Member
Chyba nie zrozumiałeś co napisałem... Kupiłem gothica z platynowej edycji gdzie gothic 2 jest odrazu z dodatkiem i się automatycznie instaluje, a ja bym chciał odinstalować dodatek

PS:Twoje 'sposoby' nie działają :/

Najemnik@

Member
Skoro razem sie instaluja to raczej sie nie da chyba ze masz odinstaluj dodatek czy cos takiego. Mozesz zawsze skorzystac z gothic startera do modow i pobrac mod chodz to nie jest mod ale pozawala na granie w zwyklego Gothica 2 poszukaj na http://www.gothicmods.info

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT
Chyba nie zrozumiałeś co napisałem... Kupiłem gothica z platynowej edycji gdzie gothic 2 jest odrazu z dodatkiem i się automatycznie instaluje, a ja bym chciał odinstalować dodatek

PS:Twoje 'sposoby' nie działają :/

Czytać ze zrozumieniem umiem i wiem o co tobie chodziło.
OD razu może i jest, ale są to dwie osobne aplikacje, i dziwnym trwafem ja odinstalowac mogę NK, ba nawet nie musze go instalować. Instalator pyta, czy zainstalować NK.

Modder

Member
nie możliwe żeby nie dawało na początku wyboru , ja mam platynową edycje i mi się wyświetla tak zwane drzewko i mozna tam wyłączyc dodatek

kondzio1993

Member
hmm.....Może chłopak nie zauważył. W sumie mając zainstalowanego NK możesz go zupełnie olać. Wtedy gra będzie trudniejsza ale nk ma sporo rzeczy poprawionych.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Poco ci sama dwójka? Czy ja kiedyś nie muwiłem że NK jest dużo lepsza. Po za tym gra się w nią dłużej, bo
potem siła kosztuje nawet i po 40 pn. W nocy kruka będziesz miał więcej zabawy niż w samym G2.

Phantom Lord

Active Member
CYTAT
W sumie mając zainstalowanego NK możesz go zupełnie olać
Nie da rady. Żeby Vatras poszedł do słonecznego kręgu musi mieć zastępce, którym jest Myxir. On natomiast przyjdzie do Khorinis pod warunkiem upadku Kruka.

Poza tym co chrzanicie farmazony? Chłopak chce samego G2, więc nie mówcie, że z NK ma więcej zabawy.

Nie bawiłem się nigdy z Platynową Edycją, miałem jedynie pakiet G2 + NK. Nie możesz spróbować odinstalować gry z dodatkiem (z ewentualnym zachowaniem savów), a potem zainstalować samego G2? Może jest wybór przy instalacji, które części chcesz zainstalować? Albo na płycie jest gdzieś "Gothic2_Instal.exe", czy coś w tym guście?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom