Ocena Lay'u

Status
Zamknięty.

s_e.b_a

Active Member
Nie bardzo wiem co ja mam tutaj oceniać no ale....

Szata graficzn bardzo ładna dobrze dobrane kolory i fajne logo... Mi sie podoba...

Ale mam jedną uwagę.... ten pasek o zakazie kopiowania na dole nie pasuje.... niby zwraca uwagę i jest widoczne ale mi nie pasuje....

krist8

Member
No stronka wygląda nieźle!Szata graficzna według mnie dobra ale mogła by być lepsza moim zdaniem.I w jednym zgadzam sie z s_e.b_ą ten pasek na dole jest zbędny!
Ale moja ogólna ocena w skali do 10 to 7!
biggrin.gif

Kacperex

KacŚpioszek
Nie wiem kogo to lay ale powiem, że bardzo dobry. Ładnie wykonane logo dobrze dobrane kolory i jak widać dobrze zrobione.
Krótko pisze ale nie mam nic do zarzucenia a tak było by dłużej
tongue.gif

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Moja opinia, będzie podobna jak poprzedników. Ogólnie mi się podoba, zapowiada się na niezłą stronkę. przynajmniej o cRPG'ach a nie o samym Gothic'u. Jedno co mi nie pasuje to działy. Wolałbym, by były po lewej stronie, tak się już przyzwyczaiłem. Logo dobre tak jak i szata graficzna. Jeśli forum do tej stronki będzie równie dobre to będzie git.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Racja działy powinny zamienić się miejscami z newsami i będzie ok. Logo mi się bardzo podoba bo nie jest to jakieś gó**o robione w paintcie (żebym się tylko nie mylił), a też nie jest to takie przesłodzone, że autor na siłę chciał nam wcisnąć 3764243274y32 kolorów zamiast 12 (fajne porównanie
tongue.gif
).Mi się bardzo podoba.

Pozdrawiam

Sever Sharivar

Słodka...
VIP
Logo jest ciekawe: na pierwszym planie Thral z Warcraft III, a z lewej domek z TES V:Oblivion ładnie wkomponowany w obrazek. Jak wszyscy zresztą uważam, że działy powinny wlecieć na miejsce newsów. Można także zmienić czcionke na bardziej wyrazisty kolor (jak to możliwe) i tekst będzie się bardziej wyróżniał.

Archimonde

Member
Bardzo ładna szata graficzna, tylko tak jak większość uważam, że działy zamień z newsami, chociaż dlaczego nie? Trochę oryginalności.
wink.gif
Tylko jedna uwaga: Na jakiejś stronce fantasty widziałem bardzo podobną szatę. Zamiast twarzy Thralla był tam siepacz do pasa i trochę inna chatka. Jak znajde link do tej storny to go tu zamieszczę.
Ocena - 8/10

Pozdrawiam.

sebo

New Member
Nowa wersja:

http://free.of.pl/s/souls/lay0.5.jpg

Ps. Co do tego paska na dole
laugh.gif
To nie jest zbędne
laugh.gif
Bo tam są napisane prawa autorskie tak jak na innych stronach. Laya nie robilem w paincie nawet wstyd wypowiadać słowo paint bo robiłem to w photoshopie.

ps2. Archimonde czyż byś sugerował, że komuś to ukradłem ? Mam plik .psd i włożyłem w to tyle pracy, że każdy powinien to docenić
wink.gif

Sever Sharivar->
laugh.gif
TES 5 ?? Ciekawe kiedy wyjdzie :] Bo ja myślałem, że teraz będzie TES 4
laugh.gif

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Nowszy lay wywiera znacznie lepsze wrażenie. Wszystko ładnie dopracowane - nie mam nic do zarzucenia.

Ps. Przyznam się szczerze, że sam bym chciał tak umieć ; P

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom