Oceń Team Xd

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
No więc po mału kończy się kolejny roczek i niedługo zacznie się okres wspomnień i rozliczeń roku 2007.
Jednak na początku chciałbym, abyście ocenili Team moderatorów (no amdina też możecie xD) wypowiedzcie się na ich temat czy podoba wam się ich praca, jakimi sa moderatorami itd.

Liczę na szczere opinie.

No to mam przesrane :] (Y)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja jako pierwszy mam przesrane, ale mam nadzieje że moja wypowiedż nie będzie dowodem w procesie cywilnym :lol: .
Yeed- Bardzo dobry mod. Bardzo często pomaga innym w problemach i udziela się na forum. Chociaz czasami jego myślenie jest mi obce.
Szczurek- To pogromca spamowania i za to go lubię a zarazem nienawidze.
Jodełko- dla mnie to dziwny człowiek, może troche szalony (tak jak czasai ja).

Co do reszty to się nie wypowiem bo jestem tu dośc krutko i za mało ich poznałem.

Aaa no i jeszcze nasz Admin. Oczywiście słów krytyki nie będzie. Zawsze szuka newsy, które może czytać

Dark Shadows

Active Member
Wiec tak. Z góry mówię, że nie będzie lizał nikomu dupy, przymilał się i świadczył nieprawdy.

Ot przyrzekłem. ;)

Co do moderatorów i modków globalnych i junior adminów to uważam, że jest to grupa dobrze dobranych osób (którą bym powiększył xD). Kilka osób jest mniej aktywnych kilka bardziej aktywnych. Z jedną miałem mały zatarg (doctor wie, co i jak ale mam nadzieje, że to minęło), jedna mnie ukarała (on wie :D) Wiem ;p - DDX. Ogólnie jednak szanuje was i waszą prace. Oczywiście doskonali nie jesteście. :D (Za dużo pochwał prowadzi do lenistwa ;)) Uważam też, że dobre i sumienne osoby dostały się na junior adminów. Powodzenia w waszej pracy.

Nasz Admin. ;)

Jesteś na pewno dobrym adminem i brawa dla ciebie, bo sporo robisz dla strony. Mimo to czasami się nie zgadzam z twoją opinią (ale staram się tego nie pisać) i nie zawsze mi się podobało to, co robiłeś lub czego nie robiłeś. No, ale nikt nie jest doskonały a ci patrząc na twoje życie osobiste i rodzinne idzie całkiem dobrze. Również powodzenia w pracy nad stroną. ;)

Resztę (redakcja) ocenie jak będzie trzeba. :p

Pozdrawiam.

bnfanx

Member
Ocenię modów bo administracji nie ma sensu oceniać. Zawsze wiadomo że i tak będą same dobre słowa więc co to za różnica ;]

Moderatorzy - Tak naprawdę to wcale ich nie poznałem, nie znam ale kiedyś zapewne poznam. Mi osobiście w niczym nie podpadli. Przeglądając niektóre temat zauważyłem że moderatorzy dobrze wypełniają swój obowiązek. Dla mnie skład może pozostać nic póki co do nich nie mam, ale tak jak już mówiłem jestem na forum kilka dni i nie za dużo wiem o tutejszej obsłudze.

Admin- Chyba dobry ;] .

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
moderacja i JA, nic dodać nic ująć kochana służba porządkowa :p ludzie pracowici i dokładni, często od razu na miejscu. myślę że jeszcze dwóch zwykłych modów by się przydało, żeby wspomóc obecną ekipę.

co do pana Admina :D to myślę że się wykazał instynktem opiekuńczym przejmujący forum z rąk Clone i jest generalnie spoko :)

trochę to wszystko takie infantylne, ale cóż innego można napisać? :D

daria

Szejn
Weteran
Co do Admin'a nie mam zastrzezen.. Wiadomo ma dzieko i zone wiec nie moze byc tyle na forum, co kiedys...Ale i tak dobrze prowadzi Gup'a.. :D
Modzi - hmm ostatnio widze, ze sa mniej aktywni, podobnie jak cale forum... Ale dobre wykonuja swa prace, tepia spam i pilnuja tresci postow :D
Mysle, zetaki sklad rzadzacy moze zostac, choc mozna by bylo dac kogos nowego i sprawdzicjak sobie poradZI, dac komus innemu takze szanse na wykazanie sie, bo na forum jest kilku takich zasluzoych, co moglby byc modami. :D
Jak narazie nie jest zle, i mam nadzieje, ze tak zostanie ... ;P

To tyle na temat ode mnie, podsumowujac... Nie jest zle, ale mogloby byc ciut lepiej :p

E

Electric_Dragon

Guest
No ja byłemu Wojownikowi nie będę wypominał nic :)
Co do zespołu moderującego, widzę, że niejaki yeed :D aktywny jest. Często widze jego ostrzeżenia w postach. Nie pomijam innych, bo fakt faktem nie zaglądam do wszystkich działów. Więcej uwagi poświęcić SB, bo czasami co tam się dbywa to odechciewa się patrzeć w monitor. Ktoś nie może na forum to w SB sobie pozemści, a takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Chyba że zrobicie ankietę "Czy jesteście przeciwni wulgaryzmom na forum?". Druga sprawa to użytkownicy, powinny być osoby odpowiedzialne za nowe konta, tzn, sprawdzać i usuwać boty. Jest trochę pracy. Na pierwszy rzut oka może się wydawać wszystko cacy, ale jesli przypatrzeć się lepiej to mozna zauważyć ślady rdzy.

Miało być szczerze to jest, fakt że jestem aktywny od niedawna ale obecny od trzech lat.

pozdrawiam

Cisu

Member
Nie będę tutaj wypisywał osobno każdego z Moderatorów, bo po pierwsze nie pamiętam wszystkich, a po drugie nie chce mi się sprawdzać. Ocenię tutaj ich tylko ogólną pracę, a ta moim zdaniem stoi na wysokim poziomie. Posty są przeglądane, moderowane i tak właśnie powinno być. Spam jest tępiony i w sumie odkąd jestem na forum nigdy nie widziałem że team moderujący tylko pierdział w stołek, bo naprawdę odwalają dobrą robotę. Co do SB, to nie zwracam na to w ogóle uwagi, więc mnie to aż tak nie razi ;F ale uważam, że lepiej żeby sobie tam ludzie spamowali niż robili to w tematach. Ogólnie mówiąc - nasz G.Up'owy Team Moderujący póki co spisuje się bardzo dobrze. Wystarczy się trochę "przejść" po internecie i zobaczyć co się wyprawia na niektórych innych forach, a już zaczyna się doceniać ten porządek tutaj ;P.

Co do Admina... krótko mówiąc dobrze wykonuje swoją pracę.

triox

Member
CYTAT(Kacperex @ 04-12-2007, 11:23) [snapback]161161[/snapback]
No więc po mału kończy się kolejny roczek i niedługo zacznie się okres wspomnień i rozliczeń roku 2007.
Jednak na początku chciałbym, abyście ocenili Team moderatorów (no amdina też możecie xD) wypowiedzcie się na ich temat czy podoba wam się ich praca, jakimi sa moderatorami itd.

Liczę na szczere opinie.

No to mam przesrane :] (Y)

co do teamu jest swietny jest tutaj bardzo malo lecz zauwarzylem ze jest on mily wspolpracujacy ze soba i naprawde duzo wie
a szczegolne wyrazy daje "YEED"'owi naprawde sledzac go i zauwarzac jego postepy sa wysmienite dla mnie to moderator na piatke

Phantom Lord

Active Member
Moim zdaniem team jest bardzo dobry. Cały system moderowania i zamykania tematów działa, jak dla mnie, zachwycająco szybko i porządnie. Budzi to we mnie podziw, szczególnie gdy przychodzą takie dni kiedy niewyżyci "dyslektycy" zaczynają robić bałagan na forum. Na takim forum bardzo przyjemnie gościć i mam nadzieję, że taka atmosfera utrzyma się aż do końca mojego tu goszczenia i jeszcze długo, długo dłużej.

Co do admina to jest w porządku, wiadomo, nie ma czasu, żeby być największym autorytetem na forum, ale jest dobrze. Z tego co wiem, to on ma dla kogo być autorytetem u siebie w domu, więc niezależnie jak jest, trzeba to uszanować.

Po tych wszystkich forach jakie w mojej karierze dziecka neostrady odwiedziłem, to forum jest świetne! :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom