Obrazy

Status
Zamknięty.

Potak

Member
Mam pytanie :p Potrzebuje dorwać obrazy do pracy maturalnej :p Nie wiem gdzie ich szukać na jakic stronakach,w googlach są tylko aukcje etc. :( A dokładniej to potrzebuje obrazki w zasadzie z Obrony Jasnej Góry, Tristana i Izoldy, Lalki, Nad Niemnem, Z Biblii Przypowidnia o Synu Marnotrawnym, O Raju również z Biblii, Potop, być może jak sie da znaleźć to nawet Urszulki Jana Kochanowskiego, Drogę Krzyżową - jeśli wiecie gdzie mogę to dorwać to please pomóżcie :) Będę bardzo bardzo wdzięczny :) Pozdrawiam

Kan

Member
Najprościej i najszybciej byłoby użyć „google grafika” i po spędzeniu paru chwil na przesegregowaniu materiału znaleźć to co cię interesuje. A jeżeli jesteś nieco ambitny proponuje poszukać w bibliotece, można znaleźć tam całe tony przeróżnych albumów i magazynów. Nie wiem wprawdzie gdzie mieszkasz ale możliwe że znajdzie się tam biblioteka z multimedialnym katalogiem który ułatwiłby znacznie szukanie.

Potak

Member
Sever z Nieba mi spadłaś :* Dziękuje :* O takie cuś mi właśnie chodziło :p Co do Kan'a to szczerze mówiąc nie potrafie wybitnie wyszukiwać na googlach, a wpisywanie składowych danego hasła to wpisuje to co potrzebuje :p A z tego jak napisałeś obrazy grafika to nie wpadłbym :D Ale jak co to już wiem kogo mam pytać o dogłębsze formy wyszukiwania i reszty na googlach :) Dziękuje :* raz jeszcze :) Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom