Obróbka Plików Mp3

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Czy ktoś może mi podpowiedzieć jaki jest dobry program do obróbki plików mp3???
Konkretnie chodzi mi o wycięcie konkretnego fragmentu z piosneczki i zapisanie go jako oddzielne mp3 :)

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Gold Wave polecam, w nim zawsze robię sobie dzwonki na telefon, program dość prosty w obsłudze.

Laska

Active Member
mp3directcut - obsługa wymaga przyzwyczajenia, ale śmiało polecam

daria

Szejn
Weteran
Nie no ja baaaaardzo polecam Rzeźnik mp3... Też niedawno szukałam takiego programu (a za bardzo się na nich nie znam), a z Rzeźnikiem poradziłam sobie bez jakiegokolwiek problemu... Nie ma zbędnych rzeczy itd. - po prostu jest przeznaczony tylko do wycinania fragmentów... otwierasz plik mp3, wpisujesz w rubryki czas od jakiego fragment ma się zacząć i skończyć - to wszystko... Masz upragniony fragment pioseneczki ;)

Poza tym CYTAT
Dowolne fragmenty różnych plików mp3 mogą być łączone tworząc docelowo jedną całość.
:)

A tu link, jakbyś chciał: <<<LINK>>> Program ma tylko 1MB, więc przetestować zawsze możesz, nie zajmie Ci to dużo czasu :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jedno pytanie, który z tych programów potrafi ostawiać głośność danego utworu.

No bo kapujecie, że czasami jak słuchamy muzy, jedne piosenki są ciszej nagrane a inne głośniej...którym programem mogę regulować głośność???? i zapisywać ewentualne zmiany???

dragqueen

Debile
Z programów polecam audacity - prosty w obsłudze, darmowy, no i ma naprawdę ogromne możliwości :) Co do głośności, istnieje przecież replaygain, nie trzeba nic edytować.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
a ja osobiscie proponuje CoolEdit... najlepszy program do obróbki mp3 ;] niestety nie jest freeware ale jak cos to pisz na gg :p

pozdro

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Generalnie chodzi mi o muze do komórki...czasami jest strasznie cicho nagrana i nawet podgłoszenie głośnika na maxa niewiele daje...i chodzi mi by edytować je tak by same w sobie miały podkręconą głośność

Wenzelzxc

Member
Audacity jest bardzo łatwy w opsłudze tylko trzeba miec jeszcze sterownik lame i masz najlepszy program

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom