Nowy Trailer?

Status
Zamknięty.

Yezo

Active Member
Nie wiem, czy nowy? Ale dzisiaj przegladając imperium gier wp natknałem się w dziale najnowsze na trailer G3. Datowany an 12.09.06 ściągnołem i mnie zatkało. Jest pokazane jak będzie wyglądać gra. Normalnie cud miód i orzeszki, gra wygląda genialnie i taka zapewne bedzie tylko czy nasze maszyny ją dźwigną na takich detalach :eek: Jak ktoś nie widział to podaj link http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,48,10035,8791

edit:
ooops to z tego podniecenia :p Sorry nawet nie patrzyłem. Wywalcie ten temat

Kan

Member
Sebek. Przyjrzyj się jednemu z tematów w tym dziale, ten filmik był już zamieszczony przez Kacperka :p . No ale i tak miałem się wypowiedzieć na ten temat, więc co mi tam :p . Jeśli chodzi o filmik i wrażenia po nim: Normalnie bosko, miodzio idt. Zauważyłem że klimatycznie G3 będzie przypominać bardziej pierwszą część co jest dużym plusem. Jeśli chodzi o grafikę: wydaję mi się że jest nieco gorsza niż w Obliwie, chociaż to nie jest aż taka widoczna różnica, gdzieś tan przyuważony kanciasty kształt lub dziwnie wyglądająca tekstura, to wszystko. Modelom postaci nie mam nic do zarzucenia. A skoro Oblivion u mnie odpalił to sądzę że z G3 także nie będzie problemów. :)

Edit:
Po co usuwać, to niech już ten zostanie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom