Nowy Soundtrack

Status
Zamknięty.

Khalid

Member
Na stronie z Gothic'a dostrzegłem nowy soundtrack.
biggrin.gif

Kto chce go posłuchać niech włączy strone.
Co do samego utworku... mogliśmy usłyszeć już lepsze, ale mimo wszystko doskonale odzwierciedla klimat Gothic'a
biggrin.gif

Napiszcie wasze zdanie na temat tego utworu.

POZDRO "Khalid" - informator ze świata Gothic'a
biggrin.gif

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Za to właśnie lubie muzykę z Gothica-nigdy nie masz jej dosyć! Kawałek bardzo przyjemny dla ucha - gdy go słuchałem już oczami wyobraźni widziałem nowe lokacje Gothic III. Nie różni się znacznie od kawałków z GI i GII. Jest tak zbliżony do nich że zaryzykuje stwierdzenie iż mógł powstać jeszcze podczas tworzenia poprzednich cęści a wykorzystuje się go dopiero tutaj. Niezaleźnie od słuszności mojej teorii kawałek jest bardzo dobry. Dobrze będzie się grało przy takiej muzyce.

G

Gray_Fox

Guest
Tak tak, już go słyszałem hehe. Przyznam że bardzo ładnie komponuje sie ze światem pustynnym. Słychać odgłosy wiatru...po prostu to kolejny smaczek krainy Varrant
smile.gif

aVe .

Gelo

Member
ja poprostu kocham muzykę z Gothica
smile.gif
. kawałek przyjemny dla ucha i oddający klimat gothica. już nie mogę się doczekać kiedy będę mógł pobiegać po pustyni słychąc ten utwór w tle
wink.gif
.
swoją drogą to można dodać to do newsów na stronie głównej aby więcej osób mogło cieszyć uszy kolejnym zwiastunem G3
wink.gif

pozdro

saviol

Member
Super kawałek, tym się wyróżnia muzyka gohica że się ją miło słucha. Oddaje pustynne klimaty. Szkoda ze takie krótkie

Volvagia

Member
Heh, na początaku myślałem, że to kawałek z GII, ale potem poznałem różnice, troche wydawało się jak GII. No cóż muza oddaje w pełni klimat gothica, bardzo lubie słuchać tych utworów. Poradze wam coś, jak macie głośniki, włączcie je, potem włącz muze i połóż się i zamknij oczy (pamiętaj musisz się zrelaskować) i zobaczysz, że samo zacznie cie się wyobrażać gothic. Ja w domu zrobiłem kompletną cisze, a potem położyłem się na łóżku, i było tak fajnie. Można też założyć słuchawki na uszy.

Azgalor

Member
hoho ładne to, takie....arabskie. Na początku to mi to się kojarzy z diablo2 w Lut Golem(mogłem przekręcić nazwę, w każdym razie w tym pustynnym mieście, znaczy się co napustyni jet, taka osada mała, no). Trzeba przyznać, że oni to wiedzą jak obudzić w człowieku chęć zagrania w G3, wystarczy jedna mp3 i już
smile.gif

Robinhood

Member
Po prostu cudowne .... Juz se wyobrazam jak wedruje przez kraine varant przy tej wspanialej muzyce.... uhmmmm to bedzie cudowne:D
Juz wiemy ze gothic 3 bedzie wspanialy a muzyka jak widac po kazdym nastepnym kawalku doda cudownego klimatu
biggrin.gif

cichy

Member
To jest przepiękne... Ach te wizje przed oczami jak to się słucha tego kawałku, co za przeżycie
biggrin.gif
Z kazdym kolejnym kawałkiem ta gra zyskuje coraz lepszego klimatu. Oby tak dalej, już nie mogę sie doczekać tej wspaniale zapowiadającej się gry.

Avaneger

Member
Nie wiem dlaczego ale uwielbiam taką muzyke . Jeśli takie melodie mają lecieć w Gothicu 3 to klimat będzie wypas . Jeśli chodzi o samą piosenke to ci którzy ją układali znają się na swojej robocie . Przez takie żeczy można zwariować czekając na Gothica 3 .

Dark Shadows

Active Member
No, co tu dużo pisać. Majstersztyk panowie i panie.
biggrin.gif
Gothicu 3 gdzie tu jeszcze jesteś?
tongue.gif
Chyba jeden z najlepszych udostępnionych soundtracków z Gothica 3 w sieci. Słuchając go już ma się wrażenie jakby się grało w tą grę.

Oby Gothic 3 przybył do Polski jak najszybciej.
cool.gif

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom