Nowe

Status
Zamknięty.

Yezo

Active Member

rex

Member
Całkiem nieźle tylko jeden link niedzała będzesz musiał pdać jeszcze raz bo ludze niebędą wiedzeć co i jak ale widze że to już sie pojawiło jak grzyby w lesie to ja terz poszukam oni są bardzo zaskakujący no nie.

s_e.b_a

Active Member
Co de tekstu to nie bardzo go rozumiem i czekam aż ktoś go przetłumaczy natomiast atvorki robią bardzo pozytywne wrażenie i prezentują się niezwykle ciekawie. No cóż pozostaje czekać aż wyjdzie Gothic3 i wtedy się zobaczy jak to będzie naprawdę.

Robinhood

Member
narazie skomentuje atworki a potem wam prezdlumacze po protu z edytuje posta
wsord tych atworkow zauwazylem rysumek twarzy krola robara fajnie nawet wogule duzo fajnych rzeczy jest dzieki seba die tlumaczyc:....

ech ten tekst jest nic nie wart koles opowiada jak tworzyli orkow czyli jak animowali ich ruchy i takie tam mnie to nie interesuje niech Rewiz przytlumaczy tego mi sie nie chce bo to nie dotyczy bez posrednio fabuly gry

cichy

Member
Tutaj macie dobry link do tego tekstu i rysunków http://www.cx-digital.com/gothic-vision/in...kel_gsg3preview
rysunki prezentiją się naprawde fajnie a z tego co się dowiedziałem jeste to obszerna zapowiedź gry więc zadanie dla Robina i ReZiWiza
biggrin.gif
.

EDIT:

QUOTE QUOTE
rysunki prezentiją się naprawde fajnie a z tego co się dowiedziałem jeste to obszerna zapowiedź gry więc zadanie dla Robina i ReZiWiza

Przecież Robin napisał Ci wcześniej mniej więcej co tam pisze i że nie chce mu się tego tłumaczyć.

Ale mi chodziło o zapowiedź G3 w tym linku w którym podałem a Robinowi chodziło o ten materiał w którym pisało jak tworzą orków.

Kacperex

KacŚpioszek
Artvorki prezentują nie lada poziom i budzą wrażenie. Obrazki te dają pozytywne odczucię na wygląd Gothica 3. Mam nadzieje, że Gothic 3 będzie rzeczywiscie tak wyglądał, gdyż już wiele razy na takim czymś się przejechałem. No i mam nadzieje, że na forum znajdzie się tłumacz, który przetłumaczy całe te teksty
smile.gif

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Widziałem to już wczoraj na innej stronce i nic tam ciekawego nie widzę. Sory, że tak powiem, ale niektórzy z was podniecają się byle czym na temat Gothic'a 3. No cóż prawdziwi fani ;]
QUOTE rysunki prezentiją się naprawde fajnie a z tego co się dowiedziałem jeste to obszerna zapowiedź gry więc zadanie dla Robina i ReZiWiza
Przecież Robin napisał Ci wcześniej mniej więcej co tam pisze i że nie chce mu się tego tłumaczyć.

Lord Sado

Member
Artvorki prezentuą się ładnie, nawet bardzo ładnie, podobał mi się ten z budową pełzacza, a jeśli chodzi o część tekstu, który przetłumaczył Robin to nic specjalnego, takie sobie to wszystko! Zpraszam do pisania "serialu o Gothicu", jest na początku drugiej strony w "opowiadaniach"

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom